Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
miroslav lengyel píše:Pavle,to je ale hodně divné,já mám portál Auhagen v oblouku 425 mm a troleje taky.A to jsem ještě původně s trolejemi nepočítal,takže základna portálu je mínus podloží Fleischmann. U tebe bude problém kombinace dlouhých klas a malého poloměru.
Barbucha píše:miroslav lengyel píše:Pavle,to je ale hodně divné,já mám portál Auhagen v oblouku 425 mm a troleje taky.A to jsem ještě původně s trolejemi nepočítal,takže základna portálu je mínus podloží Fleischmann. U tebe bude problém kombinace dlouhých klas a malého poloměru.
Kdybych neprovozoval halberstadty, které jsou delší jak Ypsilony, tak možná, ale ta trolej by taky musela dost dolů. Poloměr tam mám 550-600 mm (přechodnice oblouku). Spíš jde o to, aby s tím Tom počítal a nekoupil něco, co nepoužije.
Tomáš píše:http://tauvec.rajce.idnes.cz/STAVBA#DSCN4610.jpg
a další....
Tomáš píše:Jo pánové kapalina v půllitrech je divnáPravá neředěná H2O.
S tou slivovicí jsi mě dostal.Zvláště když už zase sedím za volantem.
.
Musel jsem trochu improvizovat se zátěží. Hned v pondělí chci skočit do Ferony a koupit nějakou tyč a z ni nakrájet zaváži. Snad neco takovýho existuje. Nevyznám se a ani netuším co to může koštovat. Věděl by někdo co mám koupit? A spíš čtverec,jak válec.
Co se týče hluku. No mě nevadí když je vlak slyšet,ale ne v díře,někde pod povrchem. Na to jsou obzvláště háklivé moje děti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník