No panečku dát 3600kč za most,tomu říkám úlet

. Ne omlouvám se všem,jestli čekáte podobné akce i u mě,ale tolik peněz za 1 most nedám. Mosty Hulacki jsou taky drahý,ale čekal bych od nich víc. Připadají mě,jako kdyby nebyly dodělaný. Ten Noch dobrý,ale opět za 800kč bych čekal víc.
Mirku ta sestava tebou navržená by skutečně byla moc pěkná,ale řekl bych,že A) je nesestavitelná. Mostovka by byla moc dole. B) i kdyby se to povedlo nějak spojit tak je to moc velký.
Zkusím prvně experimentovat. Sice se to může někomu zdát jako velmi obyčejné řešení,ale proč to nezkusit. Někde jsem to viděl na profi modulu a vypadalo to velmi dobře. Ano mluvím o těch klasických mostech od Tilliga. Když použiji za sebe dva ty obloukové 228mm + 228mm tak jsem zhruba na té délce co požaduji. Pilíře se dělají 65mm a 23mm což je přesně těch mých 88mm.
Když se těm mostům dá jiná barva a doplní se příhradové díly,mohlo by to dopadnout dobře. Taky se tam dá natáhnout krablový plech atd...
Chtěl jsem sice uvažovat o té klasické trojkombinaci : rovný, obloukový, rovný,jenže to už je 684mm a to je moooc. možná by šel ten rovný most rozpůlit a každou tu půlku dát na jednu tu stranu obloukového.
No jak budou nějaké výsledky dám vědět.
Když se to nepovede,koupím něco od Mazelu a hotovo.