Rocky_MK píše:Nemůžu si pomoct, ale nechápu, k čemu dělat krajinu z kartonu. Pracně se dělat se žebry a výztuhami, když se to dá udělat z PS, případně vypěnit montážní pěnou. Dobře se to opracovává páječkou a nožem, stojí to pár korun, nehledě k tomu, jak pohodlně se do toho sází stromy, není to náchylné na vlhkost apod. Taky se nemusím bát toho, že se někde opřu a provalím to. Pokud to někoho baví, prosím, nikomu to neberu. Jen si prostě myslím, že je lepší hrát si s ,,viditelnými" záležitostmi, než se s podpovrchovým kartonem, který se nakonec ještě musí potahovat pletivem apod.
Off topic:
Vyzkoušel jsem si ledacos a ke kartonu jako nosné konstrukci se vracím, protože:
+ je lehký
+ je pevný
+ je snadno dělitelný
+ je snadno spojitelný (lepením)
+ je snadno dostupný (víceméně odpadní obalový materiál)
+ je recyklovatelný (odřezky, nepovedené části)
+ je s ním čistá práce (nepráší se, piliny atd.)
o Pokud kolejiště nekoupu v bazénu nebo nezalévám hadicí není s běžnými mokrými modelářskými postupy (štěrkování, barvení) problém.
- jako největší nevýhodu bych uvedl větší náchylnost k mechanickému poškození (otlaky, propíchnutí apod.). Proto na kostry (korpusy, rámy) modulů a jiných stěhovatelných částí používám tvrdší materiál.
Docela by mě zajímalo jak je v tomto ohledu řešený ten nábytek co ukazoval Mizl.
On topic:
Tomáši Tvůj popis je celkem srozumitelný a pochopil, jsem, že chceš napodobit reálný provoz. K tomu se prostý okruh moc nehodí. Ovšem kromě toho uhlí, předpokládám, že použiješ dvě "stejné" soupravy jedno prázdnou a druhou loženou, které budou jezdit proti sobě. Z tohoto důvodu bych i Oslavany nechal jako SN a viditelné udělal na odbočné trati max. Ivančice.
Na okruhu by to šlo podobně i s ostatními vlaky kromě těch, které se budou měnit (posun, připojení přímých vozů atd.) ve viditelné části. Ale je to trošku kostrbaté řešení a náročné na počet kolejí v SN (Dvojnásobný počet souprav) i na peníze za vozidla. Doporučuji Ti mé oblíbené řešení - okruh, který je propojený, takže vlastně tvoří dvě smyčky - v jedné je viditelná část, v druhé SN, které umožní vyjet kamkoliv. Škoda, že už na tom dělá Milan, jinak by mě Tvůj námět docela lákal ke zkreslení, ale Milanovi se do toho nebudu motat.