PeLi píše:Jarda H. píše:S tím by se dalo souhlasit

ale ani to neopravňuje posílat zboží rozbalené, jiné, klamat zákazníka ... ?!
Presne tak... mna už klame 3 mesiace. Ako som už pred časom písal, som odstúpil od zmluvy, vrátil som mu tovar, lebo mi dodal iný, používaný a rozbalený tovar. Po troch mesiacoch mi stále nevrátil peniaze a už ma prestalo baviť počúvať výhovorky, že zabudol v banke zadať nejaky udaj, že to poslal na reklamačné oddelenie, že už zadal prevod a v najbližších dňoch mám čakať uhradu, že to nemám riešiť cez úrady, aby som mu nerobil problemy... to sú len výhovorky, ktoré ma v tomto momente napadli - bolo ich ovela viac... Idem to riešiť súdnou cestou. A nahlásil som to aj na čoi. Preto si všetci poriadne rozmyslite, či budete od tohto pána nakupovať.
Kdysi jsem si objednal v H0 os.vůz "B" od Tilliga a přišel mi vůz Bc ten jsem mu poslal zpět a měsíc mi sliboval peníze až když jsem mu pohrozil čoi, byly peníze druhý den.
minulý měsíc jsem objednal 20 prutů pražce a zlevněný lůžkový vůz TT a použil jsem na to kredity. Přišlo mi mailem, že děkuje za objednávku, že každou středu uzavírá objednávky, pak že to objedná a bude mi průběžně informovat.
už je to měsíc a informace žádná, ale to na e-shopu AMB čekám na výrobek Auhagen také víc jak měsíc. Nevím kde je u našich prodejců chyba, v Německu u prodejců jsem na cokoliv čekal max. 14dní a nikdy jsem neslyšel že nestíhají pro velký počet objednávek, to slyším jen u našich prodejců a pravda bude asi jiná( nechtějí přiznat, že ztrácejí zákazníky pro neschopnost vykrýt objednávky, protože znám hodně modelářů, kteří začali houfně jezdit do Německa).