Zkušenosti s e-shopem www.zeleznicni-modelarstvi.cz

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Zkušenosti s e-shopem www.zeleznicni-modelarstvi.cz

Příspěvekod look23 » sob 07 bře, 2015 8:05 pm

greenery píše:
look23 píše:Před rokem jsem objednal Eas http://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/cs/nakladni-vuz-csd-eas-18421 a stále nic.

toho se chlapče těžko dočkáš :mrgreen:

Barbucha píše:
look23 píše:Před rokem jsem objednal Eas http://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/cs/nakladni-vuz-csd-eas-18421 a stále nic.

Kde by to vzal, když to nikdo nemá? Je to magor…

Asi jsem věřil na zázraky. Čekal jsem verzi od Bramosu, jen že VDV modely eshop nepřeznačil na Bramos. Jak je vidět, tak Eas jsou pořád v nabídce a nic se neděje.
TT/H0, ČSD epocha IV, V - z21+MM
look23

Příspěvekod petrha » ned 15 bře, 2015 2:03 pm

PeLi píše:
Jarda H. píše:S tím by se dalo souhlasit :D ale ani to neopravňuje posílat zboží rozbalené, jiné, klamat zákazníka ... ?!
Presne tak... mna už klame 3 mesiace. Ako som už pred časom písal, som odstúpil od zmluvy, vrátil som mu tovar, lebo mi dodal iný, používaný a rozbalený tovar. Po troch mesiacoch mi stále nevrátil peniaze a už ma prestalo baviť počúvať výhovorky, že zabudol v banke zadať nejaky udaj, že to poslal na reklamačné oddelenie, že už zadal prevod a v najbližších dňoch mám čakať uhradu, že to nemám riešiť cez úrady, aby som mu nerobil problemy... to sú len výhovorky, ktoré ma v tomto momente napadli - bolo ich ovela viac... Idem to riešiť súdnou cestou. A nahlásil som to aj na čoi. Preto si všetci poriadne rozmyslite, či budete od tohto pána nakupovať.

Kdysi jsem si objednal v H0 os.vůz "B" od Tilliga a přišel mi vůz Bc ten jsem mu poslal zpět a měsíc mi sliboval peníze až když jsem mu pohrozil čoi, byly peníze druhý den.
minulý měsíc jsem objednal 20 prutů pražce a zlevněný lůžkový vůz TT a použil jsem na to kredity. Přišlo mi mailem, že děkuje za objednávku, že každou středu uzavírá objednávky, pak že to objedná a bude mi průběžně informovat.
už je to měsíc a informace žádná, ale to na e-shopu AMB čekám na výrobek Auhagen také víc jak měsíc. Nevím kde je u našich prodejců chyba, v Německu u prodejců jsem na cokoliv čekal max. 14dní a nikdy jsem neslyšel že nestíhají pro velký počet objednávek, to slyším jen u našich prodejců a pravda bude asi jiná( nechtějí přiznat, že ztrácejí zákazníky pro neschopnost vykrýt objednávky, protože znám hodně modelářů, kteří začali houfně jezdit do Německa).
petrha

Příspěvekod stouny » pon 23 bře, 2015 8:30 am

Bohužel, přehlédl jsem tuto diskusi a také nakoupil u uvedeného prodejce. Jednalo se o http://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/ ... -csd-18724, pochopitelně mě zlákala cena, je to pro syna na ježdění, ale... Neočekával jsem, že lokomotiva bude pod tak silnou vrstvou prachu, že jsem zvažoval, že kastli okoupu. Jestli byla někde vystavená, tak to asi nebylo ve vitríně, ale někde na stole, nebo nevím. že by byla ježděná jsem nevypozoroval. Mj. v objednávce ještě byly nějaké koleje, ty nedorazily, a doufám, že ani nedorazí. Stejně tak nato, že lokomotiva a vše bylo skladem, tak jsem čekal i tak čtrnáct dní, když jsem následně kupoval na modely.biz, do druhého dne jsem to měl doma.
stouny

Příspěvekod hanibal » pát 03 dub, 2015 7:59 am

Dobrý den ! Pan Tesař a jeho obchod je kapitola sama pro sebe ! Mé objednávky u něj leží i více jak rok ,on pošle co se mu hodí ,poslal mi úplně jiné dvě parní lokomotivy nebo posílá zboží neúplné ,tak jsem v létě navštívil jeho obchod a po kraválu ,jsem z něj vymlátil 500 Kč ,co mi dlužil na bonusech ,zboží co inzeruje ,že je skladem ,tak na to rychle zapomeňte ,pokud má někdo zájem o adrenalin ,tak tento obchod vřele doporučuji ,teď tam má na stránkách nějaké razítko s palcem nahoru SPOLEHLIVÁ FIRMA ,kdyby bylo 1.dubna ,tak je to dost dobrý žertík ,doporučuji NEPLAŤTE NAPŘED !!! Radovan
hanibal

Příspěvekod Barbucha » pát 03 dub, 2015 10:13 am

Člověk si nepomůže ani s dobírkou. Protože v jeho případě to znamená, že si zákazníka dobere. Po rozbalení stejně člověk zjistí, že nezaplatil to co si objednal, ale to co pan Tesař uznal za vhodné. On ví lépe než zákazník, co má poslat. Pro něj jsou zákazníci pomatenci, kteří objednávají zboží co nechtějí a on to pracně napravuje :mrgreen: .
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod PeLi » pát 03 dub, 2015 10:32 am

Tak za toto dávm palec hore. Presne si sa trafil do jeho povahy. :mrgreen:
PeLi

Příspěvekod igino » sob 04 dub, 2015 9:16 am

A vždy sa nájde dosť takých, ktorí sa dajú nachytať. :D
igino

Příspěvekod PetrL » sob 04 dub, 2015 2:49 pm

igino píše:A vždy sa nájde dosť takých, ktorí sa dajú nachytať. :D

Vzhledem k tomu, že toto téma bylo otevřeno 26.2.2009! a tedy je 6 let živeno negativními zkušenostmi dalších a dalších nespokojených zákazníků, je načase se zamyslet nad otázkou: "Kdo za to může, že takový obchodník stále svůj podnik provozuje?" Nejsou to právě ti nenapravitelní, co si za slevu rádi připlatí?
Petr
TT-Analog, IIIc/IVa
PetrL

Příspěvekod milan3791 » čtv 09 dub, 2015 10:26 am

byl jste tam někdo v reálu? Já jen jestli se vyplatí tam zajet podívat. Mám to cca 80 km
milan3791

Příspěvekod Barbucha » čtv 09 dub, 2015 10:36 am

Nevyplatí.
Barbucha

Příspěvekod hanibal » pát 17 dub, 2015 9:19 am

Pokud Vám Pan Tesař dluží za bonusy, tak si tam pro ně zajeďte, pokud se Vám to ovšem vyplatí, moc tam toho ale neuvidíte, ve staré prodejně to vypadalo přímo hrozně, nepořádek a výloha děs běs, ještě se mi strašně líbí, jak inzeruje v TT věci , které se již x let nevyrábí a nedají se sehnat, ale to praktikuje i prodejna OK VLÁČKY !!
hanibal

Příspěvekod F. Placheta » stř 29 dub, 2015 6:28 am

PetrL píše:
igino píše:A vždy sa nájde dosť takých, ktorí sa dajú nachytať. :D

Vzhledem k tomu, že toto téma bylo otevřeno 26.2.2009! a tedy je 6 let živeno negativními zkušenostmi dalších a dalších nespokojených zákazníků, je načase se zamyslet nad otázkou: "Kdo za to může, že takový obchodník stále svůj podnik provozuje?" Nejsou to právě ti nenapravitelní, co si za slevu rádi připlatí?
Petr

Přesně! Tesař je podvodník, ale blbci jsou především zákazníci co u něj kupují. Jsem zvědav, kolik se jich ještě musí spálit, aby definitivně zkrachoval.
HO - Digital - CSD IV

www.kolejiste.wbs.cz
F. Placheta

Příspěvekod Barbucha » stř 29 dub, 2015 8:30 am

F. Placheta píše:Přesně! Tesař je podvodník, ale blbci jsou především zákazníci co u něj kupují. Jsem zvědav, kolik se jich ještě musí spálit, aby definitivně zkrachoval.

Kolik, to vím úplně přesně: nepočítaně. Ty jeho stránky vypadají na první pohled slušně a ne všichni chodí na fórum :-).

Jinak jsem moc rád, že konečně vím, komu patří to krásný kolejiště, chodím nakukovat na stránky :mrgreen: .
Barbucha

Příspěvekod Jarda H. » stř 29 dub, 2015 10:17 am

Barbucha píše: .... Jsem zvědav, kolik se jich ještě musí spálit, aby definitivně zkrachoval.

Zrovna pár dní zpátky se jeden nešťastník dotazoval v inzerátu na modelbazaru s odvoláním na svoje negativní zkušenosti :roll: ...
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod F. Placheta » úte 12 kvě, 2015 11:47 am

Barbucha píše:
Kolik, to vím úplně přesně: nepočítaně. Ty jeho stránky vypadají na první pohled slušně a ne všichni chodí na fórum :-).

Jinak jsem moc rád, že konečně vím, komu patří to krásný kolejiště, chodím nakukovat na stránky :mrgreen: .

Ten jeho obchod je především e-shop, takže nakupují asi především znalí internetu a ti většinou o diskuzi na modely.biz ví. A když ne, tak by měli Tesaře na internetu "prolustrovat", min. já bych to tak udělal, kdybych chtěl koupit něco v nějakém neznámém e-shopu. Určitě by je nějaký odkaz ve vyhledávači navedl sem. A pokud ani to ne, tak pak už není rady a tedy ani pomoci.
Jinak pokud ta pochavla patří mně, tak děkuji :oops:
HO - Digital - CSD IV

www.kolejiste.wbs.cz
F. Placheta

PředchozíDalší

Zpět na Modelářské obchody a výrobci