Znovu připojuji body kterých bych se rád držel,snad už naposled. Je to mé svobodné rozhodnutí a asi pro to mám své důvody no vidím,že se v tom už začínáme pěkně ztrácet,tak to ještě jednou shrneme.
1) Stanice,zastávky,vlečky,skrytá část bude celá tvořena s kolejí Kuehn. Kusové kolejivo vč. výhybek. = geometrie Kuehn.
2) Širé viditelné tratě tvořeny z Flexi kolejiva Tillig = metrové pruty + betonové pražce.
3) Vratné smyčky = pokud budou potřeba, nechť jsou.
4) Skrytá část = pokud možno rozumné velikosti. Raději přístupnou za nějakou kulisou,než pod povrchem,
ale pokud to jinak nejde,nedá se nic dělat.Nechť je podpovrchové. Dohodnuté 4 soupravy.
5) Dvojkolejný úsek = pokud se povede bude to super.
Netrvám na něm 6) Stanice = Hlavní stanice by se měla
co nejvíc přiblížit M.Bránicím , koncová stanice pokud bude tak přiblížit Oslavany.
7) Most = není podmínkou
8.) Vlečky = U hlavní stanice areál Kovošrotu. u koncové stanice = dle libosti Milana.
9) Kusé koleje navíc = když se povede bude to super.
10) Depo =

Toto bych považoval za základních 10 bodů.
Tvůj projekt přežiji a jako vždy se budu snažit splnit tvůj sen.Tak to pokorně děkuji.
Přeješ si upravené Bránice,Ano přeji
vratné smyčky nechceš,Myslím,že tohle jsem nikdy neřekl
ROZHODNĚ se tomu nebráním
skryťák bude jen pro čtyři vlakové soupravyTo mi bohatě stačí.
a budeš tam mít pro své ratolesti dvojkolejný viditelný úsek.PARÁDA

Jen nerozumím poloměrům oblouků R310 a R353
Když KUEHN má své poloměry oblouků.Chtěl jsem stavět z flexi kolejiva Tiilig. Hlavním důvodem je že nikdo jiný nedělá betonové pražce,které bych rád,protože na konci 80.let mít dřevo je blbost. Dalším důvodem je to,že mám laserem přesně vypálené šablony tilligových poloměrů,takže můžu krásně plynule pokládat flexi koleje.
Stanice měla být z Kuehna kvůli těm jeho výhybkám a k nim jeho kusové koleje kvůli geo. Na širou trať jsem počítal toho Tilliga.
Pokud by s tím byl problém,tak nechám vypálit další šablony na geo. Kuehn.
Upřímně říkám,kdybych se už nedomluvil s Milanem,nechal bych smazat celé toto vlákno. abych nikoho nedráždil a nepopuzoval. A postavil bych si to úplně podle svého a nikde bych nic neukazoval.