Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
MirekTT píše:Na mnoha a v poslední době na všech. Dokonce co jsem já měl eReRka na obloucích, tak jsem je předělal na PP. ENZetka jsem nechal, ale dáváme je k sobě jako R90°. Více N,Z a R už volně na stycích moc není. Akorát Michal má tuším jedno ZR a k němu přijde udělat protikus a stane se z toho soumodulí, čili i toto čelo z pohledu univerzality zanikne.
MirekTT píše:Na mnoha a v poslední době na všech. Dokonce co jsem já měl eReRka na obloucích, tak jsem je předělal na PP. ENZetka jsem nechal, ale dáváme je k sobě jako R90°. Více N,Z a R už volně na stycích moc není. Akorát Michal má tuším jedno ZR a k němu přijde udělat protikus a stane se z toho soumodulí, čili i toto čelo z pohledu univerzality zanikne.
milan ferdián píše:......Jednotné rozhraní.A nemáte s tím problémy v rozvinutí kopcovitého terénu
Pavel-HP píše:3P..... protože nás nikdo nikam nepozval a ani slůvkem se nezmínil, .....
mlha píše:...ono to, má ale jednu takovou nevýhodu, ta krajina mezi dvěma čely už nejde použít jinak než jako soumodulí....
Ferda píše:....že množství soumodulí je z tohoto pohledu mnohem horší........ i soumodulí lze udělat variabilní.
Barbucha píše:........ chodí Pešek okolo?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků