Jak to? Vždyť je to celkem jasný. I když chápu,možná ses už v té smršti příspěvků ztratil a tak znovu objasním.
Na těch spodních oranžových skříňkách je udělaná pracovní deska,která jednak vyrovnává šířkové rozdíly a typy skříněk a taky to celý zpevňuje. Mimo jiné ta pracovní deska nemá všechny díly stejně hluboké. Je tam hloubka 75cm, ale i 60cm.
No a na této desce už vzniká samotný nosný rám pro kolejiště. Ten už má dohodnuté rozměry a hloubka je všude 70cm a tam co by měly být "Bránice" má 75cm. Taky to mám dělený na jednotlivé dílce,protože člověk nikdy neví co se může stát..kdyby bylo potřeba s kolejištěm hnout. Takže tak jak vidíš tam ty položený šablony,tak to je vlastně výška +-0. Tam na tom bude ležet už jen překližka vyřezaná na tvar tratí.(skryťák,spodní patro v nule,no záleží jak to vymyslíš) Rám má výšku 12cm, takže se do chlívečků vleze i nějaké to elektro. A taky pokud by někde vnikla rybník nebo kousek vodní plochy můžu jít vlastně do mínusu pod bod 0. Kráter na kolejišti určitě nikdo nemá.

.
No a od tohoto rámu se už bude dál stoupat do dalších nástaveb podobné i když už lehčí konstrukce. mám to okoukaný z jednoho německýho časáku. záleží pak kolik pater bude. Od bodu 0 (vrchní hrana rámu) to je 70cm ke spodní hraně rampy. Takže výška kolejiště od bodu 0 může mít max 70cm což mi připadne až až.
Ne vážně de o to,že se tím hlavně srovnaly ty hloubky a taky se to v případě potřeby dá rozdělat a odnést. A jak už tu někdy dávno padlo, když by kolejiště nedopadlo, tak rám půjde pryč a na té pracovní desce můžu bourat prasata.

PS. dodal jsem rozměry aby to bylo lépe jasné
http://tauvec.rajce.idnes.cz/VLACKARNA# ... stitch.jpg