Ten modul shora vypadá, jako kdyby měl nějakou ošklivou nemoc

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
radeksindy píše:...........Ten modul shora vypadá, jako kdyby měl nějakou ošklivou nemoc
MirekTT píše:Začnu nový seriál o nářadí a možná i postupech, co se hodí do modelařiny. Ze začátku prozatím nemastně a nudně o vrtačce. Ale časem toho bude spousta a může se hodit.
Dílna 1
rawen píše:...Závěrem bych Proxxon ohodnotil tak, že z komerčně nabízených řešení se jedná o nejlepší volbu, v našich končinách poněkud předraženou....
MirekTT píše:Tvým slovům Radku samozřejmě věřím a podvědomě jsem to i tušil. Nicméně co teď? Co pořídit na malá železa? V podstatě veřejné diskuze na toto téma říkají jedno: malé série zadat firmě, na doma si nejlíp koupit šrotovou TOSku a zrepasovat, pakliže na ni mám místo. To je hodně blbá vyhlídka. Zvlášť pro nás nefrézaře.
radeksindy píše: Křížový stůl jsem ani nezkoušel nějak posuzovat z hlediska přesnosti. Už předem jsem byl rozhodnutý zdigitalizovat ho. Koupil jsem v akci posuvná digitální měřítka (třeba tady: http://www.uni-max.cz/digitalni-odmerov ... -150-mm/d/ ) a stůl je hned dělá přesně co chci.
Doporučuju Proxxon nekupovat tady, ale objednat z Německa, bude to minimálně o 30% levnější. Mě tato sestava před pár lety stála 380Eur, necelých 10tis.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník