Moderátor: Michal Dalecký
forex píše:Mimochodem,koukam,ze dalsi uzivatel univerzalnich kuplu
forex píše:Souhlas..az na drobne limitace spojovani ci rozpojovani v obloucich .....ta hokejka se pod narazniky neda zvednout:)
vperlik píše:.... souhlasím, pečlivá a trpělivá práce, ale není na 5 min., jak zde bylo prezentováno, spíše na několik hodin, možná dnů pro šikovného a zkušeného modeláře. A s velkým štestím, že se nic neulomí, nevratně nepoškodí. Pozitivní je alespoň zjištění, že je to "jen" nedbalou montáží. Koupě tohoto modelu je tedy jako loterie - koupím los s velkou pravděpodobností že nevyhraju a pak zahodím do koše, jenže to dopředu nevím a tak ho koupím, protože občas nějaký šťastlivec vyhraje. Tady si to ještě mohu vylepšit, mohu jít zkusit přesvědčovat trafikantku, že los kupodivu nevyhrál a jestli by mě tedy nechtěla vrátit peníze ...
I když jsem tento model chtěl a hodil by se mi, je pro mne za těchto podmínek nedostupný. Přesto že nejsem úplné dřevo, tak na výše popsanou "rozborku/sborku" si netroufnu a myslím, že nejsem sám. To už by asi opravdu bylo lepší, kdyby to prodávali jako stavebnici, jak už tady někdo zmínil.
Škoda, s nákladem dlouhých narezlých traverz by asi neměl chybu .... V Německu někteří obchodníci ČSD-verze naskladňují až později, tento plošiňák mají ohlášen až na III.kvartál, třeba se kvalita montáže do té doby zlepší, podobně jsem si počkal na Čmeláka od Piko a vyplatilo se.
greenery píše:Komu prohnutý vagon nevadí, může zvesela jezdit, "luk" je zcela funkční. Potíže nastávají po vyrovnání, všude jsou minimální vůle a je to třeba vychytat. Jak se říká, jde to, ale dře to.
Takže moc nevěřím tomu, že jiná výrobní šarže na tom bude jinak.
Přívlastek nedbalá montáž sedí......... , tady je totiž potřeba opravdu precizní montáž. A platí to asi o většině jejích pěkných modelů. Neprodává modely za desetitisíce a přesto jde leckdy konstrukcí modelů "za hranu", kdy desetinka rozhodne. Sehnat na to lidi asi není sranda.
Já do téhle loterie půjdu i s dalším modelem.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: kpt.Budha a 8 návštevníků