Už jsem zase tady. Nebyl čas, už zase je .-) Soukromé dotazy, kterých je dost, se pokusím postupně zodpovědět.
Nyní k tomu veřejnému.
Vozy Brawa:
- "pivák" je blbost, ale chtějí to. Vtu vz. Vut. Označení u vozu s plošinou je upraveno. Provozní číslo je autentické - patrně druhé obsazení po zrušeném voze. Parostroj nabízí čísla podobná. Odkud jsou? Vůz s plošinkou tedy bude starší provedení Vut s převozní značkou, vůz bez a nebržděný, který je taky hotový, ale není ještě v katalogu je Vut a RIV.
- 422.021 v katalogu je ze strany Brawy kvitována jako chyba, vyrobena bude dobře podle původního výkresu. Tedy vany malé, kola plná.
- Vozy Cu KkstB. Ano byly tu, ale většinou v privátním provozu - dokonce se jeden zachoval v TM Brno. U ČSD se vyskytovaly také, pracuje se tedy i na modelu. Číslo vozu mám Ci 4-2803, ex. StEGm SV 96038, bouda z něj byla na začátku 90. let k vidění u TD Přerov v Hranicích.
Další se tam dohodlo. Těšit se u Brawy jistě máme na co .-)
Roco. Zatím stěstí / neštěstí tak 50 na 50. Talbot je kravina. Fotky Sv vozů jsou ale nikdo neslyší. Spěchá se a vyrábějí se kraviny. Dobře bude většina osobních vozů a některé nákladní. Zamračená 1021 je v původním stavu DKV Olomouc se znakem Opavy.
PMT. M 140.401. Vůz jsem dělal na přání pana Hammera těsně před veletrhem. Dopadl OK. Model nemá kynematiku ani čelní osvětlení. To se dá upravit a doplnit. Má jen dobrý pojezd, jezdí dobře. Je inzerován na na III. kvartál. Tedy ČSD = ČaSu Dost
S hektory uvidíme. Podklady odevzdány stejné jako byly na TT. Ale není výrobce jako výrobce .-)
Zajímavý počin se rýsuje u firmy Exact Train z Holandska. V plánu mají výrobu naší Ztr v supr provedení. Cena lidová 35,90 Euro

Dodání IV. kv.
Víc si nevybavuju. Ptejte se případně znova...