milan ferdián píše:TTmili píše:Jestli Milane chceš, můžeš mě používat jako odstrašující případ, ale musíš si najít někoho dalšího kdo stavěl podle tebe podobně velké kolejiště, aby byla i ta protiváha a bylo vidět, že u tebe se ta investice prostě vyplatí.
To nepřipadá v úvahu.Když se mrkneš na moje datum,tak si přečteš Silvestr 2007 a ještě v té době,jsem si DF teprve oťukával a poznával.
Z té doby byly všechny kolejiště navrhovaná grátis,příklad může být Charlii,kdy až teď vidíme první krůčky stavby dvoupatrového kolejiště.Z placených připadá v úvahu kolejiště od Aleše,ale i tam byla cena spíše symbolická,bohužel způsobena moji nezkušeností.
Nesmíš mě brát tak doslova, koneckonců, sám jsem se na sem DF dostal až půl roku po tobě, ale v té době už jsem měl kolejiště dobré dva roky rozestavěné. Každopádně doufám že i přes ne úplně jednoznačnou odpověď si myslím že podstatu mého příspěvku jsi docela dobře pochopil.
No a musím tak trochu přiznat, že celé to zamýšlení a vzpomínání je dost kouzelné. Tehdy mi ke štěstí a radosti stačily výroky BTTB, vpodstatě prachsprostý placatý ovál na dřevotřísce, pytlík pylin, a molitan byl pro mě už vyšší dívčí. A dneska....