Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Doporučuji výškový rozdíl minimálně cca 30,0 cm.
Barbucha píše:milan ferdián píše:Doporučuji výškový rozdíl minimálně cca 30,0 cm.
Záleží na šířce vyššího patra, ale jako minimum bych bral úhel 45° v přímce, která protne přední okraj horního modulu se zadním okrajem spodního modulu (segmentu). Jinak to bude utopený.
Jeňa Sova píše:Milane, jenže když bude spirála u stolu, zabere mi cca metr šířky pokoje, moduly 40 cm tak těmi 20 cm neprojdu ani kdybych nedávno nepřibral. Modul nahoře bych udělal taky normovaný. Nemám to kde skladovat, tak ať je čím přispívat na setkáních.
Jeňa Sova píše:Ano, ano. A právě proto se nic nestane, když překryje tu panelovou plochu. Já nevím, k čemu sloužila, ale na mapách je volná. Na R400 bych mohl vystoupat o nějakých 7,5 cm, tudíž po čtyrech otáčkách udělat odbočku. U ostatních soumodulí už by to mělo být jedno, protože nebudou tak dlouhé, ale jen podél stěny. Ale zas mě napadá, že těch 30cm je málo. Nebude na Sedlčany vidět a možná se ani nevejdou silo s mlýnem...
milan ferdián píše:...
Tak vyjedeš ve spirále,kolik potřebuješ.
Jeňa Sova píše:Udělám si lanovku na Petřín. Jen nevím, jestli tam má Sergej přechodnost?![]()
Ten výtah, má to někdo amatérsky udělané? To by stálo za myšlenku, protže by to možná vyšlo levněji, než celý tobogán.
Opravdu je R400 moc malý poloměr na tobogán?
milan ferdián píše:Někdo zde již výtah obrazově prezentoval.
Uživatelé procházející toto fórum: Tempotaxi a 3 návštevníků