od Michal Šuhajda » pon 26 led, 2015 3:36 pm
Ahoj, a není lepší než řešit doma standardní nohy k modulům udělat na moduly rámy? Na svém kolejišti mám pro moduly určená místa a nohy zůstávají zabalené.
V neděli jsem byl u kolegy Samana 55, který vozí nohy též pouze na setkání a doma má moduly položené na rámech, které mu zároveň slouží jako poličky. Je to velice hezké řešení. Extrémní případ je mít rámy připravené vícepatrové a pak si doma nad sebou postavit několik stanic (a třeba můžou být i všechny "neskryté").
Největší výhodou tohoto řešení, je, že po příjezdu ze setkání nemusíš montovat nohy, stačí položit moduly na rámy.
Kdybych neměl atypický prostor s průchodem pouze uprostřed a šikmými stěnami, docela vážně bych o podobném řešení uvažoval.
Před několika roky jsem vytvořil podobný návrh, pro uvažovaný modelářský (modulářský) klub. celkem vážně uvažoval, že spodní patro trati bude složeno s těch rozestavěných , případně méně hezkých modulů,, které budou též sloužit jako klesání/stoupání do/z SN - též modulových, zatímco vrchní patro bude z těch hotových modulů. Bohužel zůstalo jen u tohoto plánku.
-MiŠ-
Velikost H0, ČSD
Jméno a příjmení je v nicku, nemám potřebu se skrývat