Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:mpirkl píše:Koleje Piko A-gleis
Toto kolejivo chtěl použít při stavbě svého kolejiště Petr Zatrepalek.Vím co jsem se já natrápil,hlavně sestavou zhlaví stanice,díky pseudo obloukovým výhybkám.Ty lze použit,jen v kombinaci s nimi,ale ne s ostatními výhybkami.Petr po rozumné úvaze kolejivo vyměnil za TILLIG/ELITE/HO.
Sandy píše:milan ferdián píše:mpirkl píše:Koleje Piko A-gleis
Toto kolejivo chtěl použít při stavbě svého kolejiště Petr Zatrepalek.Vím co jsem se já natrápil,hlavně sestavou zhlaví stanice,díky pseudo obloukovým výhybkám.Ty lze použit,jen v kombinaci s nimi,ale ne s ostatními výhybkami.Petr po rozumné úvaze kolejivo vyměnil za TILLIG/ELITE/HO.
No, tak to jste dost nešikovní.....Tady je nám neustále předkládáno, že existují flexi koleje, které vyřeší vše!?
Sandy píše:Milane, já vím! To bylo jen takové pošťouchnutí
MIKO-VLAKY píše:
Tak že by až napodruhé?
Omlouvám se, ale nějak to v PDF neumím správně odeslat a pak tady plýtvám plochou...
MK
Barbucha píše:Nojo, to už je něco, nad čím se dá bavit. Odbočení do koncové by mělo jít přes angličana a přidat výhybku ze sousední koleje, Aby se dalo jezdit ze dvou kolejí do vedlejší. Ještě by to chtělo trochu naznačit, kde by měl být skryťák s návazností na viditelnou část.
Pak už se doladí provozní záležitosti podle epochy provozu. Nádražní budova, sklad, vlečka(?) a podobně.
Ještě to má jedno úskalí, dá se na tom pracovat z obou stran? Do 1.3 m šířky se bez montážního otvoru nedá dosáhnout. Maximum pro dlouhány je 1.1 m.
mpirkl píše:Co se týče práce na panelu ,tak jsem uvažoval o dvou variantách.
První varianta je, že by uprostřed panelu byl montážní otvor ,který by se během provozu zakryl „deskou s krajinou“.
Druhá varinta je ,že by „eLková část“ byla modul a při práci v zadní části bych ji jednoduše odpojil. Na zdech by byli pojezdy a celí panel bych jednoduše odsunul a mohl pracovat v zadní části. Něco jako „šuplík“
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník