Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:U lokomotivního depa aspoň odvrat,ikdyž znám stanici,kde též není z výjezdu z L.D.na širou trať
lajblt píše:A nebude vadit to několikeré řezání výhybek na hranicích segmentů???
jasně, není problém tam dát odvrat, nebo napojení zrušit. Já tam to napojení udělal z důvodu, že když bude manipulační před nádražní budovou zrovna blokovaná posunem ke skladu, tak aby byl "náhradní" přístup do depa.lajblt píše:Osobně mi přijde třetí napojení točny (do širé trati) zbytečné, když je tam vjezdová i výjezdová kolej z/na točnu.
chameleon píše:lajblt píše:A nebude vadit to několikeré řezání výhybek na hranicích segmentů???
ptal jsem se před prací s návrhem Jirky jestli se tomu mám vyhnout, a nebylo to nutné. Samozřejmě se mohou zhlaví posunout, aby se do výhybek neřezalo - místa je tam dost..
chameleon píše:jasně, není problém tam dát odvrat, nebo napojení zrušit. Já tam to napojení udělal z důvodu, že když bude manipulační před nádražní budovou zrovna blokovaná posunem ke skladu, tak aby byl "náhradní" přístup do depa.lajblt píše:Osobně mi přijde třetí napojení točny (do širé trati) zbytečné, když je tam vjezdová i výjezdová kolej z/na točnu.
chameleon píše:Jiří mě poprosil, jestli bych nezkusil navrhnout variantu s rotundou vlevo nahoře, jak jsem zmiňoval, tak jsem to zkusil a upravil podle sebe... Navíc jsem posunul 2 malé segmenty u okna - aby topení mohlo správně fungovat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků