michal. Já rozhodně digitál nekritizuji. Naopak. Rád si ho užívám. A to řešení je asi báječné. Vyzkouším.
Myspulin: Neberu to jako rýpnutí. Jsem si vědom toho, že ABC je pouze náhražka. Ale zatím jsem se k PC neodhodlal. Určitě je to NEJ.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
HonzaS píše:Docela by mě zajímalo, jaké % diskutujících má vlastní kolejiště a prezenzované rady má také ověřené realizací :'(
michal.kubista píše:...a za druhé, pokud chci pomocí ABC řešit zastavení v úseku s obousměrným provozem, pak se to neřeší přerušením obou kolejnic a dvěma ABC moduly, protože jak už tu někdo zjistil, tak se vyruší, ale přerušení je jedno, modul ABC taky jeden, ale se dvěma přemosťovacími kontakty tak, že každý způsobí nesymetrii napájení s opačnou polaritou a dekodéry se nastaví tak, aby reagovali právě na požadovanou polaritu.
HonzaS píše:D:
já taky nechci nedigitální řízení, ale zase nechci mermomocí všechno na PC. Chci chodit kolem kolejiště a jezdit s mašinama, část věcí mít automatizovanou (třeba zrovna v tomhle případě ABC a shazování návěstidel po projetí vlaku.)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník