Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Pavel-HP píše:pravý turecký bazar ovládačov, ako mi tu raz niekto napísal......
a počkej na tu legraci, až někomu při oládání loko zazvoní jeho smarfón nebo mobil.
vrbav píše:Pavel-HP píše:pravý turecký bazar ovládačov, ako mi tu raz niekto napísal......
a počkej na tu legraci, až někomu při oládání loko zazvoní jeho smarfón nebo mobil.
no to je práve to čo ma od ovládania cez mobil odrádza.......
Jirka_US píše:U vetsiny telefonu staci prepnout na "airplane" mode...Nevim presne o ktere konkretni aplikaci je rec, ale ty lepe napsane nedovoli zamknout obrazovku ani prerusit provoz s vyjimkou funkce "alarm".
A2C píše:a nie dávať si detské poistky keď sa ideme hrať
rawen píše:Pánové, přečtěte si prosím nadpis tohoto vlákna a moje otázky. Radek
PaMi píše:Jirka_US píše:U vetsiny telefonu staci prepnout na "airplane" mode...Nevim presne o ktere konkretni aplikaci je rec, ale ty lepe napsane nedovoli zamknout obrazovku ani prerusit provoz s vyjimkou funkce "alarm".
Zřejmě žádný "chytrý telefon" nepoužíváš, tak tady nedávej prosím matoucí rady.
Při přepnutí do "airplane" režimu se deaktivují veškeré bezdrátové služby včetně WiFi a Bluetooth. Takže přátelé tudy cesta nevede. Když už někdo opravdu má tu potřebu a chce svůj mobilní telefon využívat pro řízení kolejiště (já to považuji za hloupost) tak si musí vypnout telefonní a datové služby.
Jirka_US píše:PaMi píše:Jirka_US píše:U vetsiny telefonu staci prepnout na "airplane" mode...Nevim presne o ktere konkretni aplikaci je rec, ale ty lepe napsane nedovoli zamknout obrazovku ani prerusit provoz s vyjimkou funkce "alarm".
Zřejmě žádný "chytrý telefon" nepoužíváš, tak tady nedávej prosím matoucí rady.
Při přepnutí do "airplane" režimu se deaktivují veškeré bezdrátové služby včetně WiFi a Bluetooth. Takže přátelé tudy cesta nevede. Když už někdo opravdu má tu potřebu a chce svůj mobilní telefon využívat pro řízení kolejiště (já to považuji za hloupost) tak si musí vypnout telefonní a datové služby.
Doporucuji si precist alespon jednou navod ke svemu telefonu. Napr. zde:
http://support.apple.com/en-us/HT1355
Prepnuti do "airplane" modu deaktivuje hlasove a datove sluzby nikoliv WiFi a BT, u nekterych telefonu je treba znovu zapnout WiFi nebo BT, ale to neznamena ze jsou deaktivovany. Jinak toto tema se jiz zde probiralo napr zde:
viewtopic.php?f=6&t=7681&p=128758&hilit=airplane#p128758
Myslim, ze v pravidlech DF je rovnez doporuceni, ze nez zacnu psat novy prispevek je vhodne se podivat, zda-li na muj "problem" jiz nekdo neopovidal.(pokud tedy neni cilem rozpoutat flameware) V tomto konkretnim pripade staci zadat "airplane" do policka hledej. A pokud me neco nefunguje tak je dobre se zeptat zkusenejsich, ale informace telefon v airplane modu me nefunguje je nedostatecna je treba napsat alespon znacku, idealne model se kterym si nevis rady. Ale to je jiz mimo ramec tema, pouzij prosim SZ.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků