Dobře, našel jsem si chvilku, udělal si sklenku dobrého pití a vymýšlel různé varianty. Tady je nástřel, jak by to mohlo vypadat. SN je klasika - odstavné a smyčka. Nejnižší kolej by nemusela mít levou kolejovou spojku. Takto slouží i jako objízdná. Délky kolejí od metru do metru a půl. Nic složitého.
Vlečkový systém je výplodem fantazie. Chybí mi zde zatím odvratná kolej za stanicí - pokud bude, výhybka nebude funkční, takže jsem ji nekreslil. Případně sem umístím jen výkolejku (tu pro změnu funkční

) a odvrat naznačím jako zrušený. Popojeďme po vlečce. Tato stále stoupá. Jako první provoz zde najdeme pilu. Snad dvě koleje stačí, moc jsem toho o pilách nenašel. Dále pokračuje trať částečně schovaná za kolejí, kde se čerpá do vozů ropa. Hned za ní můžeme odbočit do malého depa. Kolej přímo vede ke zbrojení, úvratí zajedeme do remízy, kde se opravují HV a vozy. Z depa se dostáváme táhlým obloukem do koncové destinace - nakládky uhlí. Tady plánuji úzkou "z dolu", ze které se bude překládat uhlí do Wapek. problém bude oddělit tuto poslední část opticky od přečerpávací stanice a depa. Původně jsem zvažoval celkově průmyslové zaměření vleček. Inspiraci jsem bral z Otrokovic, kde se dokonce vlečka sama podjíždí. Ale zatím jsem vymyslel jen tohle. Krajinu bych zde tvořil asi jako lesní s mýtinami a loukami. Roh čtvercové části by případně mohl být seříznut, ale to jsou už detaily... Co říkáte na nápad provedení?