Tak nakonec mi to nedalo a vyvijel jsem....(protoze v telce neni na co hledet

)
Takze jsem zrusil "lokalku", na uvolnene misto jsem zridil 2 koleje na nakladni dopravu, oddelene od zbytku stanice budovou. Tam jsem udelal i prostor na celni + bocni nakladani z rampy. Vytopnu a zazemi parnich lokomotiv jsem sloucil a presunul vedle stanice. Na kusou kolej vlevo dole bych uvazoval o zbrojeni naftou?? (Poradte

) K tomu jsem dle rady Jardy propojil pred stanici obe koleje, takze lze primo najet do nakladni casti z obou okruhu, to mi prijde ted daleko lepsi.
Dalsi zmeny na vlecce - odbocku vpravo nahore jsem uplne zrusil, upravil jsem koncovou stanici + napojeni remizy, snad i logictejsi. Kolej na konci stanice umoznuje i umisteni (i kdyz ve stisnenem prostoru) rampy.
Dlouhou rovnou kolej k tovarne jsem snad napojil dle predpisu, pojal jsem ovsem vtipny napad ztvarnit to jako opustenou trat k chatrajicimu objektu - trat porostla travou, mozna sem tam kerik v koleji, eventualne pouze prazce bez kolejnic. Pokud tam budu chtit jezdit tak holt pak trat doplnim nebo vyndam keriky
Takze vysledek:
Jeste bych se chtel zeptat (pokud nejsem prilis smely), co je na odbocne stanici ve stredu kolejiste na "primhoureni vsech oci"? To, ze jsou zapojene vlecky z obou smeru do jedne koleje?