Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Mcx píše:Duvilax má pro většinu těchto aplikací nepříjemnou vlastnost - ztmavuje použité materíály - prach, štěrk, hlínu, písek. To matný lak Sportakryl nedělá, rozdíl - ztmavnutí je dost výrazné.
Dašek píše:Hmm ,i to je modelářská /modulářská/ radost.Já se dostávám tak skorát do závěrečné fáze stavby Zetky na víno a montáže spousty kolejiva![]()
.
Barbucha píše:Milí profíci, zkoušel jsem to SZ na Mcx, ale nepodařilo se mi to. Nicméně mi zvědavost nedá, tak vám udělám binec ve vláknu. Chtěl jsem se zeptat na štěrkování, respektive zálivku štěrku? Zalejváte to Duvilaxem nebo Sportakrylem? Duvilax jde moc do lesku a chce to pak zase trochu zaprášit. Jen nevím, jestli ten Sportakryl to udrží a přijde mi pohodlnější se zeptat, než to zkoušet na kolejišti.
Dík Pavel.
Myšpulín píše:Barbucha píše:Milí profíci, zkoušel jsem to SZ na Mcx, ale nepodařilo se mi to. Nicméně mi zvědavost nedá, tak vám udělám binec ve vláknu. Chtěl jsem se zeptat na štěrkování, respektive zálivku štěrku? Zalejváte to Duvilaxem nebo Sportakrylem? Duvilax jde moc do lesku a chce to pak zase trochu zaprášit. Jen nevím, jestli ten Sportakryl to udrží a přijde mi pohodlnější se zeptat, než to zkoušet na kolejišti.
Dík Pavel.
Odpověď máš zde ve vláknu o pár příspěvků výše. Hledej: od Mcx » čtvrtek, 16. 10. 2014, 22:00
Barbucha píše:Štěrkováním jsem myslel koleje, respektive štěrk v kolejích alias štěrkové lože.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků