Moderátor: Michal Dalecký
AMB Modely - info (zari #1)
:: Nakladni vozy Taes/Has/Zaz od MTB
Avizovane vozy od MTB z minulych novinek jsou jiz SKLADEM a pokud jste majitelem kuponu je koupi techto vozu za velmi vyhodnou cenu, tak muzete pro modely vagonu primo na prodejnu a nebo nam kupon poslete postou.
POZOR !!!! KUPONY UPLATNETE DO 30.ZARI TOHOTO ROKU !!!!
radeksindy píše:ReichenbergerW: Nemá někdo fotku Talbota ve IV. epoše aby nebyl SV?
Je nutné foto nebo stačí číslo?
Na to lůžko jsem zvědavý, popravdě mě trochu mate naznačený rok 1949, barva i typ vozu. Je číslo vozu tajné?
A když už jsme u rychlíkáčů exDRG, nebylo by možno přesvědčit ROCO, že vozy z roku 1928 by si zasloužily i stínovanou verzi? Podklady jsou už léta dostupné.
alik píše:Na trhu je jiz BR106 od Piko ve verzi CD. Videl ji jiz nekdo a jake ma cislo, resp. je model autenticky?
mastanec píše:AMB Modely - info (zari #1)
Avizovane vozy od MTB z minulych novinek jsou jiz SKLADEM a pokud jste majitelem kuponu je koupi techto vozu za velmi vyhodnou cenu, tak muzete pro modely vagonu primo na prodejnu a nebo nam kupon poslete postou.
Lol seriously?...
To jako vazne? Cekali jsme dele nez avizovano, budiz, ale ted musime kupony pouzit do konce mesice sotva co jsou vagony vydany.
Kde toto bylo napsano od zacatku?!!
vlado.s píše:mastanec píše:AMB Modely - info (zari #1)
Lol seriously?...
To jako vazne? Cekali jsme dele nez avizovano, budiz, ale ted musime kupony pouzit do konce mesice sotva co jsou vagony vydany.
Kde toto bylo napsano od zacatku?!!
Tiez som sa dival, ci je prvy april alebo to niekto mysli vazne.. Ja teda poukaz nemam ani o vozne nemam zaujem ale toto jednanie zo zakaznikmi ktori im davaju zarobit je uzas. Kup si toto a potom si mozes kupit hento ...ale do konca mesiaca. To je uz pod veskeru kritiku. Spomenul som si pri tom ako som si objednaval 3ks loko 754 ked sa tento model prvy krat objavil na trhu. Boli k nemu ponukane maloseriove vozne. Ku dvom modelom som si akoze za zvyhodnenu cenu objednal vozne Zaz ČD. Vozne prisli skoro s rocnym meskanim (samozrejme, ze celu dobu som ich mal zaplatene) a to co mi prislo tak z toho boleli oci. Vozne nedokazali ani len rovno stat na kolajniciach natoz jazdit!! Po tom ako som sa ich dozadoval v troch mailoch pocas doby kedy "boli na ceste" som nemal silu reklamovat ich a radsej som sa ich za symbolicku cenu zbavil. Do dnes banujem, ze som to nevyfotil. A poznam viac ludi s rovnakou skusenostou. Je to hanba.
jirkan píše:Hele, já už je doma mám, jezději perfektně, takže "na chalupu dobrý". A za tu cenu to zas není tak špatnej kauf - teda hlavně proto, že tu barču jsem stejně chtěl
George V. píše:Na rezin to moc nevypadá, je to až moc dobré (viz klanice a sklopné bočnice).
Vrátím se k novinkám Roco - jsou informace, do jaké míry bude odpovídat realitě vůz Tcms (Utz)?
V éře ČD jich totiž už moc v běžném provozu nebylo. Bude to vůz z provozu, nebo jenom nějaká pojízdná schránka na šrot z nějakého depa?
flopik píše:
čsd res 11
- máte někdo zkušenosti s touto resin stavebnicí, popřípadě nevíte cenu?
- odkaz na cz výrobce: http://www.jmpkmodell.com/products/res-11/
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků