Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
cipisekmp píše:Ahoj, otazkou pak je, kdo si bude stinovani figurek vsimat. Kdyz si uvedomim tu pracnost pri tak male velikosti uz barveni figurek byla sranda a jeste je stinovat a vysledek? Pul hodiny nad tim bude slezina kde se bude diskutovat co je ok a co by slo vylepsit a pak si toho uz nikdo nevsimne.
Ahoj Cipisekmp.
Stanin píše:Zdravím pánové. Mám dotaz ohledně redukce délky stanice. Dejme tomu, že stanice vychází v měřítku na 10 m (příklad). Jde o lokálkovou stanici, tak např v H0 můžu jít až na 120 cm u délky staniční koleje, z čehož by samozřejmě vznikl paskvil. Zajímá mě, jak se při redukci délky pracuje s okolím stanice, s okolními objekty. Jestli se vynechávají, nebo jak je to? Říkám si, že kdybych jednou začal stavět stanici, tak jen takovou, ke které mám nějaký vztah, ideálně silný. A taková je jenom jedna, Polička. A ta si svoji velikost drží snad už od začátku, jen tam dřív bylo jiné zázemí a chyběly některé vlečky.
rawen píše:To bude v knížce??? Že bych ještě uvážil objednávku?
Radek
milan ferdián píše:rawen píše:To bude v knížce??? Že bych ještě uvážil objednávku?
Radek
No uvažuju o tom.Samozřejmě toho je kapku více,ale v N-ku..
rawen píše:Tak to prosím, prosím upřesni.Jak jsem přičichnul k modulům, zdají se mi tvoje plánky takové ... moc pokroucené, řekněme. Kdežto zde mám jediný problém, jak to dostat do TT a co udělat se šířkou modulurawen píše:Budou,ale v N-ku.Díky, Radek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník