Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
vmucha píše:Já bych to zastávkou nezaplácával. Na hla vní trati jsou osobáky vedeny v jiných soupravách než na lokálce. Tak at to neztratí ducha hlavní trati.
Jeňa Sova píše:Jiří, a co bude tahat toho Elefanta?![]()
Jeňa Sova píše: Motorů pod drátama se vůbec neboj, běžně tak jezdime okolo Brna. Většinou pak jedeme na ne elektrifikovanou trat, ale něco jezdí i jen pod trolejí. Nějaké brněnské 814, okolo Břeclavi zas 810...
Jeňa Sova píše:Já jsem to myslel tak, že Elefant je stejnosměrný a to ostatní jezdí na střídavý proud... Vedle sebe to vypadá divně
Jiri Dvoracek píše:...Budou tam zastavovat jenom osobaky na hlavni trati (Plechac+4xBymee, Elefant a pantak 560)...
Jiri Dvoracek píše:...zatim si neumim predstavit zadnou jinou lokomotivu, co by mohla tahat vozy Bymee s Bdskou...
Jeňa Sova píše: Co takhle 163 nebo 130?
Jeňa Sova píše: Jinak, pokud to tak chceš, Jiří, nebudu ti do toho kecat. Tahej si třeba Albatrosem Railjet, moje kolejiště to nebude![]()
Jeňa Sova píše: Vím, že ty 163 s Bymee a BDs jezdily okolo Pardubic jednu dobu. Nevím, jak teď, posledních pár let jsem zkysnul v jihovýchodní části naší země... Ale v podstatě před to můžeš dát jakoukoliv stejnosměrku, snad všechny měly elektrické topení.
Barbucha píše:263? To dřív uvidím Taurus nebo Messerschmidt. Ani si nevybavuju, jestli jsem to vozidlo v Brně někdy spatřil. A to je v Brně k vidění kde co. Nedávno jsem potkal Herkula s pěknou řadou cisteren. Pod drátama taky málo k vidění a ještě u nás.
Jiri Dvoracek píše:Barbucha píše:263? To dřív uvidím Taurus nebo Messerschmidt. Ani si nevybavuju, jestli jsem to vozidlo v Brně někdy spatřil. A to je v Brně k vidění kde co. Nedávno jsem potkal Herkula s pěknou řadou cisteren. Pod drátama taky málo k vidění a ještě u nás.
Je treba trosku osvezit pamet![]()
http://www.youtube.com/watch?v=R3ysaLMx5wg
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků