miroslav lengyel píše:No a já si zase myslím,že není třeba z jednoho štěku dělat operu o 3 dějstvích.![]()
Čiže napájení 10 vekslí + pár ledek osvětlení minikolejiště řeštit trafem,které by spolehlivě utáhlo plazmu o úhlopříčce 150 cm.
OK...
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf, 123.marek
miroslav lengyel píše:No a já si zase myslím,že není třeba z jednoho štěku dělat operu o 3 dějstvích.![]()
Čiže napájení 10 vekslí + pár ledek osvětlení minikolejiště řeštit trafem,které by spolehlivě utáhlo plazmu o úhlopříčce 150 cm.
Barbucha píše:Když chce pochopit může. Experimenty s elektřinou jsou zábavné. Mám už asi 7 zdrojů z různých zařízení, co odešla poněkud dříve než zdroj samotný a troufám si tvrdit, že na vláčkové příslušenství budou ekonomičtější a méně nebezpečné. Myslím, že i 12V trafo od tiskárny přehodí přestavník od Fleischmanna. Schválně si to o víkendu vyzkouším…
Jojo píše:Mne neodišlo nič, ale treba skusat.![]()
miroslav lengyel píše:... Tím jsem rovnou vyřešil přechod z XP na W 8 a teď jsem pro změnu zjistil, že se z Firefoxu nepřihlásím na fórum....
miroslav lengyel píše:Bohouši u mě zatím dobrý,tedy nejsem žádný mág pře PC,ale zatím vše funguje jak má.Tedy mně ke štěstí stačí přístup na fóra modely.biz,citroen a internet banking a internetové obchody.Jo a přihlášení přes Mozzilu už jsem taky vyřešil.
.BohousP píše:miroslav lengyel píše:Bohouši u mě zatím dobrý,tedy nejsem žádný mág pře PC,ale zatím vše funguje jak má.Tedy mně ke štěstí stačí přístup na fóra modely.biz,citroen a internet banking a internetové obchody.Jo a přihlášení přes Mozzilu už jsem taky vyřešil.
Božena Němcová by napsala "Šťastný to chlap ...". To mne to vytrestalo asi proto, že jsem kdysi v Microsoftu pracoval.Krom MS Office a Internet Exploreru blblo snad všechno, zejméno to, co se týkalo mašinek
... Ale WIN7 si chválím.
miroslav lengyel píše:.BohousP píše:miroslav lengyel píše:Bohouši u mě zatím dobrý,tedy nejsem žádný mág pře PC,ale zatím vše funguje jak má.Tedy mně ke štěstí stačí přístup na fóra modely.biz,citroen a internet banking a internetové obchody.Jo a přihlášení přes Mozzilu už jsem taky vyřešil.
Božena Němcová by napsala "Šťastný to chlap ...". To mne to vytrestalo asi proto, že jsem kdysi v Microsoftu pracoval.Krom MS Office a Internet Exploreru blblo snad všechno, zejméno to, co se týkalo mašinek
... Ale WIN7 si chválím.
Tak to vidíš,já si stáhl Open office zadarmo, na hlášenky a cesťáky mi stačí, Gom Player na filmy.Jinak v tom mám 8.1,jaká v tom je verze explorelu netuším.S nabídkou Start problém žádný nemám,jen jsem se musel zorientovat. No a mašinky neřeším,protože na trakci PC nepotřebuji a příslušenství ovládám pár tlačítky.![]()
Když už jsi v MS pracoval,stačí pro běžného uživatele ten antivirus co je součástí osmiček? Chtěl jsem tam dát Esencial,ale počítač pravil,že tam nějakej antivir je.Jo jinak v tom byl ještě McAffe.
Zpět na Elektrika a elektronika
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků