Jsi prostě

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Barbucha píše:Ufff, to je krása. Kdy Hlukujete, že bych se na to přijel podívat? Pečky o víkendu mi nevychází, tak aspoň někde bych se chvíli kochal…
milostt píše:Barbucha píše:Ufff, to je krása. Kdy Hlukujete, že bych se na to přijel podívat? Pečky o víkendu mi nevychází, tak aspoň někde bych se chvíli kochal…
Pečky nejsou jen o víkendu , můžeš vyrazit už i v pátek
Barbucha píše:Děkuji, ale to vypadá neveřejně.
milan ferdián píše:Barbucha píše:Děkuji, ale to vypadá neveřejně.
A to je těžké kontaktovat z některých účastníků setkání koho znáš a být na setkání u něho uveden jako hostJen si domluvit den dopoledne nebo odpoledne,po případně celý den,zaplatit a když jsi šikovný,tak si odjezdíš i ten nějaký vlak
.
Barbucha píše:No to já nevím, jak to v takových skupinách chodí, já jsem nebyl nikdy skupinově angažován, tak se to postupně učím. S ježděním mi dej pokoj, mám jen soukromou licenci na cizí dráhy a moje vozidla nemají potřebnou přechodnost. Spíš jsem chtěl vzít dítě na výlet na čumendu, to bych tam akorát překážel.
Petr Zatrepalek píše:Tome, máš to opět ...... s ohledem na přepravu jednodušší udělat místo "S" tvaru zadní hrany modulu, hranu šikmou a krajinu protáhnout i pod celý kostel?
Uživatelé procházející toto fórum: kpt.Budha a 2 návštevníků