pcipov píše:Pokiaľ chcem ovládať mašinky, pár výhybiek a nič iné, voľba je jasná: digitál pre mašinky a analóg pre príslušenstvo - ručné ovládanie, alebo cez tlačítka.
Pokud nechceš používat takové hračky jako PC a telefon a pokud rád drátuješ.
pcipov píše:1. Rozhodujem sa medzi Roco z21 (biela) a MuliMaus + 10764 (predpokladám, že multimaus nefunguje samostatne). K Multimaus by som potreboval pre pripojenie k PC ešte nejaký ďalší modul. Čo je lepšie riešenie?
Obojí je polovičn řešení. K z21 není pořádnej ovladač, MM nemá připojení na PC, nemá zpětnou vazbu, ...
Pokud se rozhoduješ právě mezi těma dvěma, tak já osobně bych volil z21 a někde hladal ovladač. Buď bazarovej a nebo za stejnou cenu
MALOSÉRIOVKU.
pcipov píše:2. Zo starých výhybiek BTTB mi ostali prestavníky. Môžem ich použiť s modulom ROCO 10778? Predpokladám, že áno.
Stojí ti to za to? Práce s tím je víc než třeba se želvou a želva je mnohem modelovější.
pcipov píše:3. Existuje nejaká lacnejšia náhrada ROCO 10778 pre pripojenie na z21?
Spoustu. Třeba z Honzovo dílny
TOHLE, o tom jsem psal nějakej popis s videama
TADYpcipov píše:Napríklad
TOHLE Ak som správne pochopil, servá sa pripájajú priamo a dekodér komunikuje bez problémov s produktami Roco. To by vyšlo dosť lacno.
Je pravda, že se servama je nějaká práce, ale menší než s BTTB přestavníkama.
TADY je levnější a
TADY je verze se samostatným napájením. Ale to už je jen otázka porovnání nabídek.