Barbucha píše:Zas mám nějaký neodbytný pocit, že to slavné DCC je slepá ulička.
DCC není slepá ulička, naopak je to "Světlý zítřek". Jen od přílišného světla někteří lidé oslepli ...

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Barbucha píše:Zas mám nějaký neodbytný pocit, že to slavné DCC je slepá ulička.
Radek Strnad píše:Tak jsem myslel, že bych se zde mohl dozvědět jak snížit napětí v kolejích pokud mám Roco MM společně s trafem a boosterem z digi setu, ale nějak jsem to v tomto tématu nepochopil. Myslel jsem si(hlupák stará), že když je to tu pro začátečníky, tak někdo napíše asi toto: použij tu a tu součástku a hodnotami těmi a těmi, propoj výstup ze zesilovače s tím a s tím a to a to zapoj na koleje. Tato problematika mě též zajímá, ale co tady čtu je pro mě , jako ne zrovna zdatného elektrotechnika pochopitelné, asi jako názorové třenice paštunských kmenů v asijských stepích.
Radek Strnad píše:Chtěl bych to třeba proto, že v návodu na Desiro TT je max. digitalspannung 14V a to je o dost méně, než dává Roco booster. Nemyslím, že by to vadilo dekodéru, ale některá ze součástek DPS by s tím mohla mít problém. Třeba nějakému usměrňovači by se to nemuselo líbit.
miroslav lengyel píše:Chlapci,moc nechápu vo co go.Výrobce vyrábí digitální ovládání,další výrobce(většinou ten samý)dekodéry a tady čtu,že to tedy spolu nejde dohromady
Nezlobte se na mě,ale tyhle debaty jsou skutečně mimo moje rozlišovací zchopnosti.To mi připadá,jako by výrobce auta uvedl benzín B 98 a já do něj budu lít B 95,abych si nepropálil písty.
miroslav lengyel píše:Tak já tedy nevím,ale mně mašiny jezdí tak jak mají,nic se nehřeje a nic neodchází.Jestli to nebude tím,že používám techniku Fleischmann Profi.
Barbucha píše:miroslav lengyel píše:Tak já tedy nevím,ale mně mašiny jezdí tak jak mají,nic se nehřeje a nic neodchází.Jestli to nebude tím,že používám techniku Fleischmann Profi.
Mně nejezdí nic, protože ještě nemám všude koleje, ale jsem jistě ultratutan, protože tomu co tu pánové píší, absolutně nerozumím a jak to tak sleduju, tak ani radši rozumět nechci.
miroslav lengyel píše: ...... jinak jen samé plky o ničem.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků