Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Na tvoje diorama budu muset trénovat ještě dlouho....ale bezva finta je namočit Purex do lepidla a dát ho jako podklad před setím... opravdu to udělá dojem drnů.....a vypadá realističtěji...bohužel dobře vím, že přistroj je jen první krok....vidím to např. u Houmra nebo u tebe jde Vám to samo a vždy to máte perfektní ani se nedivím, že Houmra koupila Igra do svého teamu. Přikládám ještě jedno foto kde je vidět kvalita trávy z tvého e-shopu je to pěkně zeleně na minulé fotce je vidět spousta barevných stébel....
workous píše:Jirko mne se to líbí máš to pěkný a je vidět, že se zdokonaluješ určitě by se našlo spousta kritiků jak to tady na fóru je, ale musíme si pochválit![]()
nikdo to za nás neudělá
![]()
P.S.tu podezívku udělej se stytoduru trochu si poškrábeš a zamaluješ a bude jako originál ....
workous píše: musíme si pochválit![]()
nikdo to za nás neudělá
![]()
![]()
Barbucha píše:Já bych tu podezdívku nechal, protože zdálky naopak vypadá dobře. Kdo na to čučí z deseti centimetrů?
milostt píše:? Patláma ze styroduru chce pevný nervy a hlavně to barevně trefit, je celkem kumšt. Já si myslím, že ve skutečnosti to vypadá mnohem líp jak na fotce. Chválím taky.
Nemusí to být styrodur , Auhagen děla destičky s nepravidelným kamenen , dají se na podezdívku použít , já je mám třeba použíte kolem statku .je to přeci jen alespoň o spáry palstičtější než tady ta fototapeta
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník