Zdravim,
aby to nevypadalo, ze si tady davam leharo a cekam na cestu do CR, tak ve volnem casu probiha prezbrojovani vozu BTTB na kinematiku

Nastesti mam jenom 4 kusy

Jinak jsem musel znovu prekopat trosku planek, protoze jsem zjistil, ze jsem nemel misto na dve spiraly, ale jenom na jednu, takze bylo nutne to udelat tak, aby byla 4 kolejna (353,396,439 a 482).

Taky jsem dlouho premyslel, jak nejlepe vymyslet situaci, abych mohl mit dve totozna SN nad sebou. Nakonec jsem kvuli mistu a moznosti manipulace zvolil zavitove tyce M10. Zabere to mene mista nez to pracne podkladat preklizkou a nebo polystyrenem

I kdyz si mnozi budou asi klepat na celo, tak mi to prece nedalo a na kolejisti jsem vymenil vsechny EW2 za EW3. Prestavniky zustali stejne

Dival jsem se i na to zde tolik opevovane kolejivo TTfilgran, ale nejak jsem z nej nepochopil ani zakladni geometrii.

Takze zustanu u Tilliga

Obloukove vyhybky v druhem zhlavi se pokusim slozit z flexi EW3, stejne jako vyhybky na pilu a k sypce

EW2 budou tedy pouze v SN a na odbocce, kde se mi to ani pres veskerou snahu nepodarilo vymenit tak, abych nemusel rezat vyhybku. Hlavni ram je totiz nakonec slozen ze dvou dilu kvuli lepsi manipulaci o rozmerech 122x122.

Musel jsem tedy trosku upravit SN, abych nemusel rezat vyhybky

Kvuli napojeni dvou SN do spiraly, jsem musel odsunout SNA o 86mm od kraje. Cili SNA se nyni bude napojovat do spiraly na vnitrni dve koleje 353 a 396. O dva zavity a o cca 130mm vyse se napoji druhe SN na vnejsi stranu spiraly na polomery 439 a 482.
Jinak jsem taky stravil chvilku casu premysleni nad tim, jak usporadat moje budouci JZD, ktere bude nakonec obsahovat vjezdovou branu z hlavni silnice. Na kraji JZD bude mala vratnice hned vedle hospody a v tesne blizkosti brany. Na prave strane bude dlouha administrativni budova, ktera se hodi k nadrazi prece jenom vic, nez kravin ci veprin. Po leve strane od vjezdu budou garaze s dilnami a take pristresek pro zemedelskou techniku. Kousek vedle se bude nachazet mala cerpaci stanice a take technicka jama pro cisteni vozidel. Dale po betonovych panelech za mensim lesikem po leve strane bude silazni jama a jimka na mocuvku

Pres silnici na druhou stranu bude kravin, veprin a staje pro kone.

To jsem si puvodne myslel, ze mam more mista na JZD, ale nakonec jsem byl rad, ze jsem to tam nejak vmestnal.

Betonove panely budou pokracovat dale pres koleje kolem stavedla Brno smerem k pastvinam a polim

Vetsina budov jsou stavebnice JZD od vyrobce Bush (garaze a dilny, pristresek pro zemedelskou techniku, silazni jama, jimka, technicka jama, cerpaci stanice a kravin). Zbytek budov pak bude vyroben na zakazku (brana, vratnice, administrativni budova, veprin a staje pro kone). Jinak planek je pro lepsi orientaci prilozen

Kdyby mel nekdo nejake pripominky k usporadani budov, budu jedine rad. Tak nejak jsem to lamal pres koleno
Takze situace se ma nasledovne: Ramy vyrobeny a spirala je ve vyrobe
S pozdravem
Jirka