Scout píše:Milane, máš neskutečný talent. Teď jsi k tomu ještě přidal ten příběh...no klobouk dolů..!!!
To : milan ferdian
Souhlasím se Scoutem, jinak bych řekl : NO COMMENT

Ať se ti Abe daří

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Scout píše:Milane, máš neskutečný talent. Teď jsi k tomu ještě přidal ten příběh...no klobouk dolů..!!!
Abe Simpson píše:Omlouvám se za svou nepoučitelnost...sem teď za volajá vím...ale díky a to už je konec otravování
milan ferdián píše:..... Jelikož se jedná jen o vedlejší trať s přípojnými lokálkami,nebylo třeba budovat tak velké kolejové zázemí.Tratě se nacházejí se zemědělskou krajinou ,protkané sem tam potůčkem,svěžími smrkovými lesy,kde již voní houby a zemědělci dokončují žně na polích,takže se kvapem blíží dožínky.Prázdniny se chýlí ke konci a tak dospělí s dětmi si užívají poslední chvilky slasti volna.![]()
![]()
![]()
Jarda H. píše:milan ferdián píše:..... Jelikož se jedná jen o vedlejší trať s přípojnými lokálkami,nebylo třeba budovat tak velké kolejové zázemí.Tratě se nacházejí se zemědělskou krajinou ,protkané sem tam potůčkem,svěžími smrkovými lesy,kde již voní houby a zemědělci dokončují žně na polích,takže se kvapem blíží dožínky.Prázdniny se chýlí ke konci a tak dospělí s dětmi si užívají poslední chvilky slasti volna.![]()
![]()
![]()
Koukám, že kromě projektování a plánování by ses "milane f." uživil i jako spisovatel![]()
Sandy píše:Scout píše:Milane, máš neskutečný talent. Teď jsi k tomu ještě přidal ten příběh...no klobouk dolů..!!!
Hele, a co kdyby k tomu někdo přidal, čistě pro zajímavost, alespoň přibližný rozpočet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
milan ferdián píše:Sandy píše:Scout píše:Milane, máš neskutečný talent. Teď jsi k tomu ještě přidal ten příběh...no klobouk dolů..!!!
Hele, a co kdyby k tomu někdo přidal, čistě pro zajímavost, alespoň přibližný rozpočet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sandy,sice to není moje věc zkoumat, jestli ti kluci na to maj nebo ne,ale dle mě, nejdražší kolejiště má ,prozatím Abe Simpson![]()
Pro juroHO,ta stanička je skutečně miniatúrní,vejde se tam 423.0+5vozů Ztr od /ke námezníku.Máš tam kolej-skládkovou/dopravní/manipulační/vlečku/strojovou s remízou s vybavením pro páru.Motor musí tankovat ve skryťáku.Kolejivo PECO/CODE100,výhybky jen jednoduché s malým poloměrem R610/12°.
Scout,zatím vydrž,nápad sice mám,ale záleží co řekne matematika a ta je někdy pěkná potvora.
Sandy píše:
..... To by mě ve snu nenapadlo, abys zkoumal, jestli na to ti kluci mají nebo ne.
Spíš bych to bral jako všeobecnou informaci. A možná by to někomu i otevřelo oči, co to ta železniční modelařina je.
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků