Moderátor: Michal Dalecký
petr47 píše:Takže když stále váhám dělám dobře...Zajímalo by mě, kdy budou změny zapracovány ?!
Tak jsem právě rozbalil nové Bai,inzerované jako novinak 2014 (3. číslo). Kdo doufal, že se již projeví nějaká z inzerovaných změn, tak je hodně najivní. Vše při starém.
jarnotrulli píše:2: grennery
Nepochopitelného na tom je to, že to dali opět do prodeje s chybama, přestože o nich vědí a slíbíli nápravu.
Já osobně si buď počkám na verzi která bude v pořádku, nebo si prostě koupím něco jiného. Určitě ale nebudu podporovat prodej zmetků....
Charlie píše:A stejně tak se vyprodá i druhá, třetí a další várka protože drtivé většině těch co to kupují je to jedno jestli tam jsou nějaké chyby. Klidně Baiky zapřáhnou za velkej americkej diesel společnosti Santa Fe a koukaj jak se souprava krásně vyhejbá prolétajícímu TGV, zatímco G10tka funí s vozy EC do zastávky kam se pomalu nevejde ani samotná lokomotiva... Pozor. Tohle vůbec nemyslím hanlivě. Nemám nic proti těmto modelářům, jezdí si prostě pro radost a nějakou podobnost s realitou prostě neřeší. Každý si to udělá jak mu to vyhovuje a jak se mu to líbí. A je to tak dobře. A těch pár modelářů kteří prskají kvůli nějakým mezerám mezi vozy, berou výrobci spíš jako osinu v zadku než jako pomocnou ruku. A je to tak u všech výrobců. Spoléhají na neodbornou veřejnost která ani neví co je to epocha a prodávají a prodávají. Hlavně že je to hezké a barevné. Jen tak pro zajímavost uvedu, že jsem někde našel návod na domácí zhotovení pojezdu pro kameru na kazety VHS. Trojnožka se rozevře, její nožky se každá naloží na jeden nákladní vagon, každý vůz má svou kolej a k jednomu se zapřáhne lokomotiva a kamerový pojezd je hotov. Uveze to prý překvapivou váhu. Tohle uvádím jen proto, že prostě jsou lidé, kteří nejsou nijak hákliví na zacházení s modely a svou železnici nemusí nutně ukládat do krabiček s polstrováním.
forex píše:A proto navrhuji,aby se to vse zdrazilo jeste tak o 100%![]()
![]()
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: FilipP a 3 návštevníků