Navíc tak nějak nechápu,proč neustále dokola okecávat,že se do prodeje dostal výrobek,který je prostě po výrobní stránce odfláknutý,tzn.bez dalších úprav ho nelze použít tak,jak by zákazník očekával.

Moderátor: Michal Dalecký
radekkrupka píše:Ferda píše:Už vidím němce, který si jde koupit Audi za cenu Mercedesu a v krámě mu s úsměvem sdělí: Ta mezera mezi kapotou a blatníkem je jen kosmetický nedostatek.
Otázka samozřejmě je, zda je 1500 za maloseriový vagon (a maloserie to je ...) cena mercedesu nebo audiMercedesovou cenu bych hledal spíše u těch od Krále železnic
drobecoct píše:Ako si prišiel na to, že je to maloséria? Mne to tak rozhodne nepripadá. Kde je vlastne hranica medzi malosériovou a sériovou výrobou?
radekkrupka píše:drobecoct píše:Ako si prišiel na to, že je to maloséria? Mne to tak rozhodne nepripadá. Kde je vlastne hranica medzi malosériovou a sériovou výrobou?
A kolik si myslíš, že se jich prodá? Vždyť si to koupí jen někteří hánulkáři z ČR a SR. A to jen ti, kteří
- na ně mají
- nevadí jim "chyby"
- hodí se jim do epochy (často také zdůvodnění si sám sobě proč (ne)kupovat)
Kolik takových lidí je?
forex píše:Nekdy si rikam,ze by si vyrobci meli najmout nekoho, kdo se opravdu zabyva modelarinou, nebot nekdy mam pocit,ze to nekteri vyrobci videli z rychliku...tohle by proste zkuseny modelar ve vyrobnim tymu nemohl pustit ven.....
jestli se treba v tomto pripade neprojevil i prvek predelani formy a touhy to stihnout do Vanoc dat ven......ale nechapu jedno,protoze to prece snad nekdo u Sikulu musel zkusit i sestavit kompletne, ty madla by museli objevit prikladne, ze tam nejdou vsunout.......o te sachte sprahla ani nemluve
Michal Dalecký píše:Intenzivne si ted o vikendu dopisuji s majitelem "sikulu". Toto vlakno sleduji a sepsal jsem i par veci z me strany. Jsou obratem prislibeny drobne upravy forem (kulisa, otvory pro madla apod.). Predpokladam ze finalni zpravu poslu sem nebo to bude na webu Sikulu.
Houmr píše: Jen bych rád dodal, nebo rejpnul, škoda že nikdo takhle neřval kvůli vrtání děr pro madla u pater Riv. za ty prachy by to taky mělo být vše super né a možná za ty peníze měli být i osvětlené![]()
jirkan píše:.... Vozy mohou jít klidně až nadoraz k sobě. Jak jsem již uváděl výše, zkoušel jsem to s provizorní pevnou spojkou, a kinematika to zvládá bez problémů i na minimálních poloměrech a v protiobloucích.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků