Moderátor: Michal Dalecký
Xpaulus píše:Michal Kučera píše:No tak teď jsem si domu z pošty také přinesl čmeldu. Zatím pomalu krouží po kolejišti.
Mám v něm dekoder Zimo MX630P16. .
Já mám čmeldu na stole. Zkouším tam dát zvukový dekodér MX645P22, ale pro tento typ konektoru plux22 (P22) se mi zdá , že krajní piny kladou odpor, tedy , že dekoder nejde zcela SHORA zasunout. PLUX16 tak jde zasunou dobře (koneckonců i analogová propojka jde pro střední piny v pohodě SHORA zastrčit). Patice dekoderu je naletovaná zespodu a dekoder(i zaslepka) se tam podle obrazku dava SHORA (proto to zvýrazňuji). Napadlo me (podle prostoru po deskou, ze by se tam mohl plny -tedy zvukovy plux 22- dekoder strcit možná zespodu.
Máte v tom někdo ZIMO zvukový dekodér? Nebo jiný tip pro instalaci zvuku?
elvis.jarous píše:můj 22 pin ROCO 10881 bez zvuku šel zasunout dost ztuha a propojka šla taky blbě vytáhnout....
kecu.p píše:já tam dal dekoder z kocoura PLuX22 a v pohodě tam i zpět, co se týče zapojení reproduktoru, je to nakresleno v návodu ke čmeláku, netřeba tedy hledat
Mafo píše:Tak mam aj ja cmela, vyzera dobre, jazdi tiez dobre (problem v oblukoch uz spomenuty), ale je tu jeden problem: Dal som do neho MX645P22 a pri konstantnej jazde sem-tam sa zastavi na cca 3 sek. (svetla ostanu svietit) a potom pokracuje akoby sa nechumelilo. Skusil som aj druhy dekoder, ale robi to tiez. Netusi niekto, v com by mohol byt probem (pretazenie?) ? Dikes...
petr47 píše:Ne nevím, ale zdražili se modely i co jsou skladem, za to taky může PIKO? http://www.modely.biz/modelova-zeleznic ... hme3-rzhd/
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník