Hanysek píše:Správný model Brejlovce musí po kolejišti fičet nejméně třístovkou
A při tom, nebýt vůbec slyšet

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Hanysek píše:Správný model Brejlovce musí po kolejišti fičet nejméně třístovkou
Střelec píše:Nějaká malá pára na lokálky se nechystá?
lesanek píše:Ono taky když se tu srovnávají první modely Tilligu a MTB: Tillig je bývalé BTTB, což je bývalé Zeuke. To začalo vyrábět TT někdy v polovině minulého století. MTB se s pojízdnými modely vytasilo teprve nedávno - několik let zpět.
Tak si postavte vedle sebe Bobinu a MTB (klidně brejlovce)....
Jiri Dvoracek píše:Mily Jezisku, a ja bych uz chtel nejaky motorak, treba M240A balit ho nemusis, at usetris za papir
![]()
_pavel_ píše:Škoda, že jsi mu to nevysvětloval o trochu déle, už nějaký mohl být. Za mne M 240.0, ale když ne tak alespoň 262.0. Po těch tu taky občas lidi slzou zavadí.
Věřím, že všechny velké motory by se prodávaly skvěle. A je tu spousta možností, jak barevných, tak tvarových. Ale pan MTB má vlastní vize.
mkcompTT píše:Věřím, že všechny velké motory by se prodávaly skvěle. A je tu spousta možností, jak barevných, tak tvarových. Ale pan MTB má vlastní vize.
Možná čeká, až si to dá do programu Kuehn nebo Roco...![]()
![]()
DS Model píše:Před dvěma lety jsem se snažil vysvětlit panu MTB že, než se pouštět do, z jeho pohledu, "boje" s velkými výrobci a vyrábět to samé co oni, by bylo dobré pustit se do výroby českých velkých motoráků. Řekl mi, že by to nikdo nezaplatil.
DS Model píše:Teoreticky by tu byl zájem o M296 - tady se krásně nabízí Vindobona a tu by brali i Němci. Ale přednost mají jiné projekty...
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků