zatim je hotovy jen original cela, pocitam ze ho pak zkusim dat do formy a odlevat dalsi, i proto ze na druhou stranu dam tentyz.
uvitam pripadnou kritiku

pokud by se nekomu zdal prilis vysoky, tak zaklad prijde tak 1 cm zapustit pod okolni teren.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
richard0404 píše:vvitty to vůbec nevypadá špatně jaký materiál si použil![]()
bindo011 píše:Ahoj Vvitty. Mal by som na teba taký dotaz, ako si to vyrobil, ak sa smiem opýtať? Vďaka
Dan Buchtela píše:Ahoj vvitty,
pro srovnání nabízím můj propustek - rovněž ryté do sádry.
Je to ve velikosti N, tak prosím o shovívavost
Nedostatky:
- několik bublin v sádře
- není dosud instalováno zábradlí
BTW: Je to rovněž podle předlohy v Posázaví, vše přesně v měřítku 1:160 včetně jednotlivých kamenů.
kvasha píše:ahoj, chceš mi říct, že si měřil i jednotlivé kameny aby pak byly v měřítku 1:160 ?!
Dan Buchtela píše:kvasha píše:ahoj, chceš mi říct, že si měřil i jednotlivé kameny aby pak byly v měřítku 1:160 ?!
Ne tak úplně přesně.
Propustek jsem si vyfotil (a před něj při focení postavil mou ženu, která měří 162 cm). Fotku jsem pak zmenšenou vytiskl z PC tak, aby žena měla 10mm
Podle toho jsem pak přes kopírák namaloval obrysy kamenů na hladký odlitek propustku a podle toho potom ryl. Další propustky jsem už pak dělal jen podle předlohy bez kopírování, neb je to celkem opruz! Ale teď mohu říci, že je to opradu 1:160 včetně kamenů![]()
![]()
Zpět na Mám rozestavěno (máme rozestavěno)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník