od Dusan » pát 06 pro, 2013 4:02 pm
Ahoj Michale,
už mne kontaktoval kolega mucha a poukazoval v podstatě na to samé co Ty. Komunikujeme přes SZ, tak zde uvedu část mé odpovědi jemu. Jen pro osvětlení jak jsem uvažoval, když jsem to tvořil. Neříkám, že jsem uvažoval správně!
Moje úvaha byla, taky vzhledem k řízení jen jednou osobou, do složitých automatizací se taky nepohrnu: Hlavní provoz na kolejišti by měl probíhat SN - mezilehlá-SN a občas by do koncové stanice zajíždělo loko pro nákladní zátěž jen přes to levé zhlaví mezilehlé ze SN a pak by se vracelo zase zpět do fiktivní stanice (SN). Motor na vedlejší by zajišťoval jen dopravu lidí, kteří by přestupovali z vlaku jezdícího přes mezilehlou stanici do koncové.
Z Tebou uvedených variant by pro mne byla přijatelnější ta první. Zkusil jsem úpravu z normálních vyhybek i z trojcestné. Bohužel nemám ve WT peco třícestnou, tak jsem pro ilustraci použil od Arnoldu, proto ten paskvil. Otázkou je pak ještě, jestli trojcestnou nechat, tam kde jsem ji naznačil nebo ji dát jako první v levém zhlaví nebo druhou ?
- Přílohy
-

-

HO(N),DCC,ep.II.-III.