Adam Buchal píše:petrha píše: a v TT je zatím větší síla v kritice....
...Hlavně opět musím konstatovat, že jsem nikdy neslyšel o tom, že by se p.Báňa zhroutil, ale že se zhroutil p.T Kuehn kvůli jedné české firmě a musel být hospitalizován, je docela známá věc.
Co je zas tohle za kraviny ?Jako tím, že dělám TT jsem automaticky rýpal a nespokojený člověk ? A jako strýc Kuehn musel jít do nemocnice kvůli tomu, že mu někdo konkuruje ? ( ještě ne moc povedeným kouskem ).
![]()
![]()
ANO! Jsem naprosto nespokojený s výrobou brejlovců, protože mají o jeden prolis méně a průměr světel je asi o setinu milimetru jiný.... A abych nezapoměl, jeden z výrobců, má zábradlí odlitá.... (IRONIE, radši napíšu, než se tu do mě někdo obuje)
Já si musím vychválit ROCO, protože projede menší poloměry... Ale jinak jsem spokojen i s Kuehnem a to tak, že velice... (Ale ROCO je stejně lepší.)

MTB v této chvíli nevlastním, takže nemůžu posoudit kvalitu nyní vyráběných modelů...
Jinak nechápu, jak jsme se dostaly od dotazů na modely v budoucnu k několik let vyráběným brejlovcům a zdravotním problémům pana Kuhna...