PS.: Zatím není nic nového známo od chlapců z Techimage s dokončením laminátky, doufám, že jim "Perun" přeje

Moderátor: Michal Dalecký
martin tichý píše:..jen mě trochu zaráží, že si pan Báňa nevzal kritiku alespoň trochu k srdci a nezlepšil to, co se zlepšit (snad) mohlo, mám na mysli ošklivě růžové koncovky a jejich humpolácké olemování, které snad pro jistotu že se to nepokazí vynechal raději úplně..
Petr Zatrepalek píše:martin tichý píše:..jen mě trochu zaráží, že si pan Báňa nevzal kritiku alespoň trochu k srdci a nezlepšil to, co se zlepšit (snad) mohlo, mám na mysli ošklivě růžové koncovky a jejich humpolácké olemování, které snad pro jistotu že se to nepokazí vynechal raději úplně..
Proč taky, když se přece ten šlendrián dobře prodává. Kdyby byly reklamace a právě kvůli nedodělkům jste to odmítali kupovat, máte zlepšení hned... Takhle si musíte předělávat světla jako Houmr, opravovat nedodělky a přemalovávat lemy!
Kolik z vás a vašich známých má tento model i přes kritiku na odfkláknutý věci stejně doma
greenery píše:...Na chyby přece stačí upozornit jednou, proč je z výrobce ihned třídní nepřítel?
Já si počkám, co předvede dále.
Jacek píše:greenery píše:...Na chyby přece stačí upozornit jednou, proč je z výrobce ihned třídní nepřítel?
Já si počkám, co předvede dále.
Zřejmě proto, že si z toho prostě nevezme poučení ani po milionpáté a každý nový model obsahuje množství zbytečných chyb, které ale vůbec být nemusely a všichni by byli spokojení.
George V. píše:Máš určitě pravdu. Ale trochu jinak - postav si vedle tý bangle třeba nějaký model od Pika z edice Expert (a nebo i Hobby) za skoro poloviční cenu a srovnávej. Kdyby byla bangle za poloviční cenu, tak by i té kritiky (včetně mojí) ubylo a já bych určitě neváhal s koupí... Ale takhle? Nepodarek za cenu prvotřídního modelu? (Srovnej třeba cenu 350 od A.C.M.E s banglí - a to tu 350 ještě prodražují detaily el. loko jako sběrače, loukoťová dvojkolí atd.)
P.S. ...a další srovnání - viz čerstvý (14:31) příspěvek od p. ReichenbergW v tématu Čmelák od PIKO...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků