Neviem co je uvedene v katalogu, ale neni to nic zlozite. Dobry navod aj s videom je tu
http://zosilnovace.eu/Fotorezist.htmPouzivaju tam sice iny typ fotorezistu, ale postup je skoro rovnaky. Jediny rozdiel co som odpozoroval je ze tento mnou spominany ma dve rozdielne ochranne vrstvy. Jedna je tenka a trochu matnejsia, druha je silnejsia a leskla. Ako prva sa ma oddelit ta tenka matna, naniest na plosak, vytlacit vodu a prehnat cez laminator. Potom oddelit tu silnejsiu lesklu a osvecovat predlohu. Trochu je problem oddelit tu spravnu vrstvu ako prvu, ale suchanim po rohu a trochu trapenim sa to ide. Nakoniec mas 4 pokusy (4 rohy). Niekedy sa mi podarilo aj tak ako prvu oddelit tu hrubsiu a naniesol som ho aj tak, len pri prechode cez laminator sa ta tenka trochu zmrsti a vyzera ako spalena. Na valcoch vsak doteraz nic neostava a da sa potom aj oddelit.
Fotorezist, ktory je spominany v tomto clanku som pouzival tiez a funuje rovnako (len ho uz na SK neviem zohnat) , ale ma obe vrstvy rovnake a je teda jedno ktoru sa podari ako prvu strhnut.