Epocha III, parní provoz, ČSD, ovládání DCC, TT ani N nechci, oči už nejsou co bývaly a lepší to rozhodně nebude

Díky všem za rady.
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
vpavel71 píše:Díky za rady pánové. Pokusil jsem se to překreslit. Sestup do smyček bude tobogánem, neumím to ve Wintracku nakreslit a zapomněl jsem to napsat. Vždycky když se pokusím zadávat výšky a zobrazím si to ve 3D mám tam zubaté koleje.
Vladimír_B píše: Kolejiště je takové nevyvážené, co kdyby se na díl s širou tratí přidalo koncové lokálkové nádraží? Stanice má dost dopravních kolejí na to, aby zvládla i lokálku, příp. by se mohla přidat kolejová spojka do dvou dopravních kolejí u budovy...
Vladimír_B píše: Lokálka by se napojovala z širé trati, abychom zbytečně nekomplikovali zhlaví. Lokálka by se napojovala na trať v tunelu za M.F. cementárnou a vedla by skrytě podél zdi až za druhé zhlaví, kde by se vynořila z tunelu a skoro hned by začínalo koncové nádraží lokálky...
Vy jeden provokatére... Ve Vámi uvedeném příkladu je ale mezi tunelem a první výměnou dva metry širé tratě. A óóóóóóóbrovský obloukový most.Michal Šuhajda píše:To už jsem někde viděl a jezdí se tam z Horažďovic
Vladimír_B píše:Vy jeden provokatére... Ve Vámi uvedeném příkladu je ale mezi tunelem a první výměnou dva metry širé tratě. A óóóóóóóbrovský obloukový most.Michal Šuhajda píše:To už jsem někde viděl a jezdí se tam z Horažďovic
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků