romv píše:Dobrý den,
...Přes aplikaci v tabletu jsem provedl naprogramování 1 dekodéru s adresy 1 - 8 bez problému a vše funguje. Ale nejde mi naprogramovat druhý dekodér a přiřadit mu čísla výhybek 9 -16. Dekodér vůbec nereaguje. Když odpojím první již naprogramovaný dekodér a nechám zapojený jenom druhý dekodér, tak mi taky funguje, ale jen s adresami 1 - 8. Když mu chci přiřadit adresu 9 - 16, tak se nic nestane. Takže dekodér mi funguje, jen je problém v tom, jak mu přes aplikaci pro z21 změnit adresy na výhybek na 9 -16. Ještě mě napadlo jestli nemám problém v zapojení a dekodéry by neměly být zapojeny do série, ale to nevím, jak spáchat. Našel jsem na něm jenom napájecí vstup a výstup nikoliv. Děkuji za rady.
Nakreslil jsem to na obrázek jak to mám zapojené, tak snad to bude pochopitelné...(ale od Picasa by to bylo asi lepší).
http://romv.rajce.idnes.cz/nastenka#Zap ... o10775.jpg
Zapojení máš v pořádku. Sám píšeš, že druhý dekodér ti nejde naprogramovat. Tam je pes zakopaný. MUSÍ mít naprogramovanou jinou adresu, než ten první. Bohužel, neznám z21 ani tu aplikaci, kterou používáš. Hledej v manuálu, nebo na webu. Možná ti tu poradí někdo, kdo má to samé, co ty ...