Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
tomas-biza píše:- provozu se budou po většinu času účastnit dva lidé, přičemž je ten druhý můj syn, který ale musí pro reálný provoz trochu vyspět...takže zatím to zkusím zvládat sám, plánuji "řidší" provoz
tomas-biza píše:-ty opačně orientované šturcy - na vlečce blíže ke koncovému nádraží jsem uvažoval malou rampu pro cca jednu zetku atp
tomas-biza píše:na té druhé opravdu pouze odvrat, nevím zda-li je nutný při napojení vlečkové koleje na širou trať? Bohužel nejsem větším znalcem drážních předpisů.
tomas-biza píše:-co se týče koncové stanice, nechtěl jsem ji vyloženě "přeplácat" samou vlečkou
tomas-biza píše:-o úvati jsem zatím moc neuvažoval, ale když tak na to koukám skoro si to o ní říká
_pavel_ píše:Ono záleží jaká epocha se bude modelovat. Pokud V. tak nákladní doprava nebude nijak hustá, polovička vleček zeje prázdnotou a traťovka nádraží "učesala"![]()
Morris Zapp píše: .... Ale tak mě napadá, že současná epocha by byla dobrý námět na plně automatický provoz: v obývací stěně dioráma nějaké staničky, kam přijede jednou za hodinku - dvě motorák, přesně podle jízdního řádu (čas 1:1) - docela frajeřinka, ne? A když se majiteli zachce, zavede si Mn vlak v režimu ad-hoc a obslouží vlečku, jinak si to žije vlastním životem...
Jeff Hopper píše:Je to schované v tunelu a předpokládám, že na cca. 1,5 m o 5 až 6 cm není zas tak hrozné - hlavně když to mení vidět.
chameleon píše:Mě se to moc líbíZa mě mnohem lepší než původní návrh.
A jak mohou vypadat násypky ve Vlastějovicích v TT modelu od profíka E27, se můžeš podívat ke mě SEM
Dusan píše:Jeff Hopper píše:Je to schované v tunelu a předpokládám, že na cca. 1,5 m o 5 až 6 cm není zas tak hrozné - hlavně když to mení vidět.
Měl jsem na mysli viditelnou část, konkrétně tedy mezi koncem tunelu B ve směru do Ledče a stanicí Ledeč. Vlak vyjede pod vjezdovým zhlavím, otočí se o 180 a vjede do staniceV TT asi ještě jo, ale v HO ? Za mne byla úprava od Lajblta lepší. Ale je to jen můj názor. I tak mohu jen závidět prostor k dispozici.
Uživatelé procházející toto fórum: Myšpulín a 1 návštěvník