Moderátor: Michal Dalecký
fanton23 píše:Jeste tu fakt deb.lové. Místo abyste byli rádi, že je na trhu pěknej českej model, kterej je u nás prakticky dneska nejrozšířenější dieselovou mašinkou, rejpete se tu v kravinách, kterejch si 98 % uživatelů vůbec nikdy nevšimne. Voloviny, že je vokraj střechy budky vodkloněnej vod horizontální roviny ne o 50° ale vo 55°. Je mi z vás na blití.
radekkrupka píše:...... A také se musí smířit s tím, že jsou z hlediska zákazníků menšinou. Čili si myslím, že nekupování z jejich strany nic moc nezmění. A ti ostatní, kterým to nevadí, ti koupí.........
vrbav píše: .... robí srandu v podobe "modelov" tuzemských lokomotív,..... soudruzi z NDR delali taky modely..Ragulin Piko a spol.....TT-čkové dvojosé sergeje..elektrika SNCF........
Fantone23 nepřipadám si tady jako deb.l,doufám,že Ti admin Rudolf spravedlivě udělí ban......Jestli je ti z nás na blití nemusíš nás na tomto fóru navštěvovatfanton23 píše:Jeste tu fakt deb.lové. Místo abyste byli rádi, že je na trhu pěknej českej model, kterej je u nás prakticky dneska nejrozšířenější dieselovou mašinkou, rejpete se tu v kravinách, kterejch si 98 % uživatelů vůbec nikdy nevšimne. Voloviny, že je vokraj střechy budky vodkloněnej vod horizontální roviny ne o 50° ale vo 55°. Je mi z vás na blití.
Tak ono více výrobců kašle na úpravu formy, holt nechtějí mít sebemenší ztráty. Jde o to se z chyb poučit a nedělat zmetky u dalších forem. Jenže MTB se nejenže nepoučí, ale úplně na to kašle. Viz forma Bardotky v H0. Tam se neobtěžovali ani upravit CAD model, což je otázka téměř nulové práce a udělali na chlup stejný paskvil jako v TT.mlha píše:Radku,podle toho co tady čtu to dost lidem nevadí.
Já osobně kocoura kupovat nebudu,je mě jedno jestli má kabinu s jiným sklonem střechy.Ale zaráží mě jiná věc,Šikulové po vlně kritiky opustili již hotovou formu a vrhli se do úprav.Díky jim za to,pan Báňa,po upozornění na chybu už s tím nic nedělá.Tímto nechci jeho práci shazovat,myslím,že trochu rozhýbal i zahraniční výrobce k tomu,aby dělali i modely ČSD/ČD.Jenom je škoda,že se nepustil taky do úpravy formy.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: michalctt a 1 návštěvník