od E27 » pon 23 zář, 2013 4:42 pm
Aj máš pravdu aj nemáš. Čo sa týka jazdných vlastností, tak môžem povedať svoje. Samozrejme ten model doma ešte nemám, čaká na mňa Holcimka, ale ľudia, čo k tomu môžu povedať svoje, tak k veci svoje povedali. Zachovám anonymitu. Ale úprimne? keď má tento model nedostatky, neviem akou metódou je robený, je náchylný, tu Forex už vrátil viackrát model, tak by som sa globálne začala zamýšlať nad dvoma vecami. Či sa kvalitnejšie výrobky neexpedujú niekam mimo a tu ostávajú modely druhej triedy alebo pouvažovať nad cenou modelu, pretože Hobby model od PIKA je v niektorých veciach ďaleko lepší ako model, ktorý má chyby. A niektorý sa tu smejú nad PIKOM a jeho hobby prevedeniu, lenže si neviem predstaviť, aby rakúšan alebo nemec mal do ruky zobrať tento stroj. Was ist das? Dobre, dobre, čo je v dnešnej dobe dokonalé? V podstate nič, kto chce, model si kúpi a kto nie, tak nie...
Čo sa týka bočných krytov na ráme, dobre. Prvá a druhá séria mala kryt, ale model a skutočnosť? Keď už mám priemyslovku, kurňa, tak nech je vykuchaná ako priemyslovka. By ma zabilo, keby vyrobili modrý stroj a mal by kryty.
Uvidíme....