od Ronoath » sob 14 zář, 2013 7:56 pm
Mě naopak při pohledu zdálky jasně připomínají typické vozy našich drah, což asi bude odpovídajícím nátěrem, tak jak ho vídávám, a okny, která jsou, z mého pohledu, "prostě ypsilonová". Tento důvod mě donutil si je nakoupit, a nezdržovat se Tilligem (který má navíc ve verzi ČD příliš tmavou střechu).
Po pravdě řečeno, ani jednoho detailu, který Mikinko popisuje, jsem si nevšiml, popřípadě, nepřipadají mi nijak výrazné (třeba vzpomínané schody, které se mi naopak zdají "živější", oproti pocitu z pohledu na stejnou partii u Tilligu, natož střecha), a tak souhlasím jen s výtkou George V - alternátor.
Vozy jsem si opatřil ze setů, kde byli po 800Kč, což mi přišlo docela fajn... A jedno "béčko" jsem si i za těch necelých dvanáct set koupil; nelituji toho.
Jediný problém je provozovat BDs s Bmto od Pika, protože tam naopak žádné rámy oken zvýrazněné nejsou, a vypadá to v soupravě divně. Nevíte o leptíku?
Zároveň bych rád podotknul, že jsem nechtěl vyvolat nějaké flame, ale jen napsat, jak věci vidím já, nic víc.
H0, se zamračenými někde mezi roky 2001 - 2005 na Šumavě. V digitálu.