Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
mmihalik píše:2 Milan Omlouvám se za názvosloví... Jsem z tratě 322 Brno - Jihlava, kde nám tyto "spěšné vlaky" jezdili, proto se je snažím jako vzpomínku dostat na svoje kolejiště... Vrchol rozkoše byl Junák, který se nám v Náměšti skoro "nevešel" na nástupiště. Jó do Prešova mě vozil Petrof.. To byla jiná délka.
Bohužel k Vaší publikaci nemám přístup a jak je na diskuzi zmiňováno, jsou rozprodány.
Takže budu vycházet z vlastní fantazie a kritických poznámek, které tu píšete. Teď se ubírám směrem:
- zrušit dvojkolejku
- zrušit jednu stanici
- odznásilnit pravé zhlaví nádraží č.1
Děkuji
mmihalik píše:Nerozumím Vám Milane.
milan ferdián píše: ...Proč jsi nenapsal svoji charakteristiku, že má jít o trať Brno-Jihlava a o stanici Náměšť ...
mmihalik píše:milan ferdián píše: ...Proč jsi nenapsal svoji charakteristiku, že má jít o trať Brno-Jihlava a o stanici Náměšť ...
No přímo o Náměšť asi ne... Ale o podobný provoz.
Dvojkolejku jsem chtěl, protože je to "mrkaté", ale chápu že kultůrák (Žďáráci) doma nemám. A jak tu někdo zmiňoval. Na co dvojkolejku, když většina není vidět.
Začínám to brát pozitivně (ořezávání projektu)... Výrazně ušetřím
milan ferdián píše:Jsi nějak hrr
mmihalik píše:milan ferdián píše:Jsi nějak hrr
Tak člověk si musí najít něco pozitivního na tom, když mu někdo jiný "rošlape hračky" (respektive minimálně půl roční snažení - mluvím o návrhu)
chameleon píše:kdysi jsem to už někomu radil - ale na tvém místě by to mohlo vypadat super - tu 2-kolejku, co chceš odkrýt u hrany panelu, abys mohl koukat na míjející se vlaky na 2kolejce, bych určitě neodkrýval, ale přiznal ji, že vede v tunelu. Zkrátka udělat pohled do tunelu. Můžeš to mít po celé délce hrany kolejiště, a nebude ti to rušivě ovlivňovat krajinu na povrchu. Pěkně to celý vyzdít z kamenů, udělat únikový východy, troleje zavěsit (budou-li), návěstidla autobloku..hmm..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků