Dobrý den,
děkuji moc za zjištění problémů. Bohužel naše minulá komunikace nějak skončila a tak jsem se snažil návrh dokončit sám s poznatků, které jste mi napsali (oprava stanic) a začít stavět alespoň SN (nechtěl jsem skončit jen u malování plánků a snění). Samozřejmě nejsem železniční odborník a tak jsem vycházel jen z toho co jsem vyčetl na webu...
Dotaz... Vycházel jste z posledního plánku? Já jen že tam jsem stáhl to stoupání na 4.31

(pokus o vtip)... ale k věci..
add 1. Stoupání... Tam jsem zamýšlel, že bude vyjíždět pouze lokálka... "Delší rychlíky" (brejlovec + 3) to budou objíždět a touto trasou pouze sjíždět (tak jak to třeba mají Žďáráci)... Jediné co mi dělalo starosti je, že by to velké stoupání mohlo vypadat blbě...
add 2. Krátké koleje na levém nádraží... Jak jsem psal výše, chtěl jsem tu jen lokální rychlíky... Přiznám se, že jsem to okopíroval z Vašeho posledního návrhu a nějak už to dál neřešil... Moc se mi líbila takto řešená stanice.
add 3. Malé poloměry na pravé straně... To jsem ani nenašel...
Jinak delší vlaky brejlovec + 5 jsem chtěl honit jen po dvojkolejce do hlavního nádraží a SN...
...stále se bavím o posledním návrhu...
Nicméně... Samozřejmě, že bych rád dělal na projektu, který bude mít hlavu a patu. Nejen nesmyslné kroužení (na cituji "drahé hračce")... Na druhou stranu není nad to, udělat si kafe a jen koukat jak to jezdí... Takže bych rád zachoval princip nějaká možnost ježdění (nejen pro děti

) a do toho možnost nějakého posunu (pískoviště, nafta, uhlí). Asi bych nemusel úvraťové stanice..