Moderátor: Michal Dalecký
mikinko píše:to george: Bai je len urcity okruh zaujemcov - to do najbrtu nemozes natriet) tak predajnost nebude tak vysoka - a tak zvysena cena nemusi odrazat superspickove detaily, ale aj vynalozene naklady v pomere k ocakavanemu poctu predanych kusov....
George V. píše:Tak já nevím, ale řekl bych že drtivá většina modelářů (dneska, kdoví co bude za pár let) dělá éru ČSD a to 70-tá léta a tam ty Baiky padnou jako ulité. A navíc, pokud bude více čísel, se nebudou kupovat po kusech, ale po soupravách. Jezdily od r. 1952 (takže si je koupí i páraři z III. epochy) do cca r. 1990 a pak ještě nějaký ten rok na vojenských vlacích. Takže doba služby srovnatelná s Y-lony.
A vůbec není pravda, že nižší cena neznamená vyšší odbyt. Není to lokomotiva!! Vagony se kupujou do souprav a pak už výše ceny rozhoduje o tom, jestli si koupím jeden, dva nebo osm...
dnovy píše:Dokud nebudou fota vyrobených modelů je vše ve hvězdách....těch termínů už bylo....Byl bych klidný že to bude v srpnu:-) Podle mě budou stačit na to peníze od ježíška 2013:-D
Houmr píše:No to aby jste ještě začli šetřit i na tyhle.
http://www.sikulovesro.cz/pripravujeme/
Michal Dalecký píše:dnovy píše:Dokud nebudou fota vyrobených modelů je vše ve hvězdách....těch termínů už bylo....Byl bych klidný že to bude v srpnu:-) Podle mě budou stačit na to peníze od ježíška 2013:-D
Budeme mít první kusy na recenzi, tak se určitě nebojte, fotky budou v pravý čas.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků