som ani nemyslel ze to tak pekne vyznie s cisto bielym svetlom
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Paráda, ikdyž ta fotka není moc detailní, takhle z dálky se mi to líbíJiri Dvoracek píše:tak jsem si dneska zkusil udelat malinke policko z kartonu, ale zatim nevim, co na nej zasadim
když neuschne, tak to připráškuj bílým pigmentem k tomu přidej stejně bíle zašpiněný sud, a bude to jako sud s vápnem, neboť tam máš moc kyselou půduJiri Dvoracek píše:To bile, co tam nepatri, jsou jeste zbytky lepidla, tak to snad zaschneJirka
chameleon píše: Paráda, ikdyž ta fotka není moc detailní, takhle z dálky se mi to líbíJediné, na čem bych být tebou aspoň trochu zapracoval, je patina domečků - ten neupravený vylisovaný "laciný" plast bude v té luxusní zeleni od ModelScene, Poláka apod. vypadat blbě...
chameleon píše: Když neuschne, tak to připráškuj bílým pigmentem k tomu přidej stejně bíle zašpiněný sud, a bude to jako sud s vápnem, neboť tam máš moc kyselou půdu![]()
Jiri Dvoracek píše:si chtel jenom trosku zajezdit v analogu, ale dojel jsem maximalne po prvni vyhybku a dal mne to nepustilo, protoze to vsude haze zkrat. Teda abych byl presnejsi, tak na kazde vyhybce (pouzivam EW2), kde se sbihaji kolejnice
chameleon píše:Jiří,
Určite si to budeš počítat - mohl bys nám sem napsat pro srovnání ceny komplet dcc vybavení tvého kolejiště Lenz vs. Digitrax? Mám sice výbavičku Lenz, ale to srovnání by mě zajímalo. Dík j.
Uživatelé procházející toto fórum: knavi a 7 návštevníků